31.01.2020 | Ajankohtaista

Karkaa vihille! - Joensuun seurakunta järjestää karkauspäivänä vihkitapahtuman

Joensuun seurakunta järjestää karkauspäivänä la 29.2.2020 vihkitapahtuman “Karkaa vihille”. Tapahtuma tarjoaa vaivattoman ja ainutlaatuisen tavan mennä naimisiin Joensuun kirkossa karkauspäivänä 2020.

Tapahtumaan on mahdollista varata oma vihkiaika klo 17 alkaen. Aikoja on tarjolla puolen tunnin välein. Ajat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kuudelle ensiksi mukaan ilmoittautuneelle seurakunta tarjoaa maksuttoman vihkikuvauksen. Kuvaajana toimii Laurelie Photography. Kuvat otetaan kirkolla vihkimisen yhteydessä.

Jokaiseen vihittävään pariin ollaan yhteydessä etukäteen, jolloin parien kanssa sovitaan vihkimisen yksityiskohdista ja musiikkitoiveista. Vieraita saa kutsua niin paljon kuin haluaa. Paikalle voi tulla kaksin, pienellä porukalla tai suurella suvulla. Vihkiminen on maksuton.

Avioliiton esteiden tutkinnan tulee olla tehtynä ennen vihkimistä. Esteiden tutkintaa täytyy pyytää vähintään viikkoa ennen vihkimistä. Vihittävien tulee olla rippikoulun käyneitä kirkon jäseniä. Kirkollisesti voidaan vihkiä myös sellainen pari, jossa toinen kuuluu evankelis-luterilaiseen kirkkoon ja toinen johonkin muuhun kristilliseen kirkkoon. Myös maistraatissa solmitun avioliiton siunaaminen on mahdollista.

Lisätietoja esteiden tutkinnasta saa Joensuun seurakuntien keskusrekisteristä, p. 013 2635 305 ja verkosta osoitteesta esteidentutkinta.fi.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan viimeistään 21.2. klo 12 osoitteessa www.joensuunevl.fi/ilmoittaudu. Suora linkki ilmoittautumislomakkeeseen tässä . Lisätietoja saa pastori Katri Vilénltä, katri.vilen@evl.fi.

Takaisin