25.11.2019 | Avoimet työpaikat

Pielisensuun seurakunta: I kappalaisen virka

Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli julistaa haettavaksi

Pielisensuun seurakunnan I kappalaisen viran

Kappalaisen virkaa hakevan tulee olla pastoraalitutkinnon suorittanut pappi. Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Virkaan valitun on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Eduksi katsotaan seurakuntatyön johtamisen tutkinto.

Hakemukseen on liitettävä nimikirjanote kappalaisen viran hakua varten. Virkaan valitun tulee ennen virkamääräyksen saamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus.

Pielisensuun seurakunnan seurakuntaneuvosto on todennut kappalaisen viran erityisistä tarpeista seuraavaa: ”Virkaan sisältyy normaalien papintöiden lisäksi vastuu seurakunnan aikuistyön kokonaisuudesta ja sen kehittämisestä, erityisesti nuorten aikuisten parissa. Odotamme viranhaltijalta valmiutta verkostoituvan ja jalkautuvan työotteen kehittämiseen. I kappalainen toimii kirkkoherran sijaisena, joten kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi. Etsimme tehtävään motivoitunutta ja yhteistyökykyistä työntekijää, jolla on vahva osaamisen ja kehittämisen ote seurakuntapapin perustehtäviin sekä kokemusta ja osaamista kirkon aikuistyöstä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä viestintäosaamista.”

Virka täytetään 1.4.2020 alkaen. Virkasuhteeseen otettaessa voidaan määrätä kuuden kuukauden koeajasta.

Hakuaika päättyy 23.12.2019 klo 15. Virkaan haetaan ensisijaisesti KirkkoHR:n sähköisellä hakulomakkeella, linkki ohessa. Toissijaisesti hakemukset liitteineen voi lähettää osoitteeseen Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli, PL 42, 70101 Kuopio. Nimikirja liitetään sähköisessä hakulomakkeessa kohtaan Ansioluettelo.

Lisätiedot virasta: kirkkoherra Tiina Reinikainen, puh. 050 301 9531.

Ohjeita verkkolomakkeen täyttämisestä: notaari Janne Bovellan, puh. 044 7050 604 tai janne.h.bovellan@evl.fi.Takaisin