05.11.2019 | Avoimet työpaikat

Perheasiain neuvottelukeskus: perheneuvoja, sijainen

Joensuun Perheasiain neuvottelukeskus on Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän ylläpitämä yksikkö, jonka toiminnan rahoittamiseen osallistuvat myös Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä ja ympäristöseurakunnat. Toimialueena on koko Pohjois-Karjalan maakunta. Keskuksessa on viisi työntekijää. Keskuksella on Aluehallintoviraston myöntämä lupa avioliittolain mukaiseen sovitteluun. Etsimme

PERHENEUVOJAN SIJAISTA

ajalle 1.1.2020-31.10.2020.

Perheneuvojan tehtävänä on parisuhteen ja perheen ristiriitoihin sekä elämän kriisitilanteisiin liittyvä yksilö- ja parityöskentely. Lisäksi tehtäviin kuuluu perhekasvatusta ja työnohjausta sekä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja henkilökohtainen soveltuvuus. Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

sykoterapeutin pätevyys sekä aikaisempi kokemus pariterapiatyöstä luetaan eduksi. Hakijan on varauduttava osallistumaan soveltuvuustutkimukseen viikolla 49.

Virkaan valitun tulee esittää ennen työn aloittamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on vaativuusryhmän 602 mukainen ja määräytyy pätevyyden mukaan.

Sijaisuuden jälkeen virka voi mahdollisesti avautua täytettäväksi vakituisesti.

Viransijaisuuteen haetaan täyttämällä sähköinen hakemuslomake oheisesta linkistä. Hakuaika päättyy ke 20.11.2019 klo 15.

Lisätietoja: neuvottelukeskuksen johtaja Anna-Riitta Pellikka, puh. 050 568 1739.Takaisin