25.09.2019 | Ajankohtaista

Retriittejä Vaiviossa syksyllä ja keväällä

Vaivion kurssikeskuksessa järjestetään hiljaisuuden retriitti Siioninvirsien äärellä 22.-24.11.2019. Retriitin ohjaajina toimivat Petri Karttunen ja Riikka Hakulinen. Mukaan mahtuu 15 henkilöä.

Osallistujille lähetetään kirje, jossa kerrotaan hiljaisuuden retriitin luonteesta ja ohjelmasta. Ilmoittautuminen pe 19.10. mennessä osoitteessa www.joensuunevl.fi /ilmoittaudu tai p. 013 2635
300. Täysihoitomaksu 105€ maksetaan retriittiin tultaessa.

Ignatiaaninen retriitti tulossa pääsiäisenä

Pääsiäisenä Vaiviossa järjestetään puolestaan pidempi ignatiaaninen retriitti, jonka ohjaajina toimivat Jaana Räntilä, Pirkko Harju-Hiltunen, Pekka Yrjänä Hiltunen ja Peppi Sievers. Ignatiaaninen retriitti on henkilökohtaisesti ohjattu hiljainen retriitti, johon kuuluu päivittäin messu, 3-4 omaa rukousmietiskelyhetkeä, keskustelu ohjaajan kanssa ja yhteinen rukoushetki.

6.-13.4.2020 järjestettävän retriitin hinta on 560-700 e. Ilmoittautumiset ja lisätiedot 28.2.2002 mennessä: peppi.sievers@fimnet.fi. Kerro ilmoittautuessasi oletko ennen ollut hiljaisuuden retriitissä, osoitetietosi (sähköpostiosoite ja laskutusosoite) ja mahdolliset ruokavaliorajoituksesi.

Vähän ennen retriittiä saat laskun Joensuun seurakunnan taloustoimistosta, jonka maksamalla varmistat paikkasi. Peruutukset ilmoittautumisajan umpeutumisajan jälkeen vain perustellusta syystä.

Retriitin järjestää Joensuun evankelis-luterilainen seurakuntayhtymä.


Lisätietoja:
www.hiljaisuudenystavat.fi, www.hiljainentila.fi/ignatiaaninen-retriittiTakaisin