10.09.2019 | Ajankohtaista

Joensuun seurakuntayhtymä käynnistää nuorten moottoripajatoiminnan

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä käynnistää 15-25 -vuotiaille suunnatun moottoripajatoiminnan Kuurnankadulla lokakuun 2019 alussa. Pajalle voi tulla laittamaan ja korjaamaan ohjatusti omaa moottoroitua kulkupeliään. Toiminnan vakiintuessa tavoitteena on tehdä myös yhteisiä projekteja ja osallistua moottoripajojen valtakunnallisiin tapahtumiin.

Moottoripaja toimii kerran viikossa torstai-iltaisin klo 16-20. Pajalla on osaavaa ohjausta moottoroitujen kulkupelien laittamiseen sekä nuorisotyöntekijöitä juttelemassa. Pajalla tulee olemaan myös liikennekasvatusta sekä vierailijoita. Toiminta on nuorille maksutonta.

Joensuun seurakuntayhtymän erityisnuorisotyöntekijä Matti Nevalaisen mukaan toiminnan tarkoituksena on tarjota nuorille mahdollisuus löytää mielekäs harrastus moottorien parissa ja löytää uusia tapoja viettää vapaa-aikaa. Lisäksi tarjolla on mahdollisuus kohdata aikuisia, joiden kanssa voi miettiä omaa elämää ja tavoitteita elämässä.

Moottoripajatoiminta käynnistyy seurakuntayhtymän erityisnuorisotyön voimin, mutta toimintaan toivotaan mukaan myös yhteistyökumppaneita.
- Etsimme myös moottoriajoneuvoihin tekniikkaan perehtyneitä vapaaehtoisia ohjaajia, jotka pystyvät ohjaamaan kulkupelien korjailussa ja tuunaamisessa, sanoo Matti Nevalainen.

Pajaan ja sen toimintaan on mahdollista tutustua ennakkoon pidettävässä, kaikille avoimessa tutustumispäivässä torstaina 19.9. klo 16–20. Tutustumispäivä pidetään pajalla osoitteessa Kuurnankatu 40.  

Kuurnankadun moottoripaja toimii valtakunnallisen moottoripajatoiminnan periaattein. Moottoripajatoimintaan voi tutustua osoitteessa moottoripaja.fi.Takaisin