04.09.2019 | Ajankohtaista

Seurakuntien syyskausi käynnistyy - kausiesite jaetaan Kirkkotien välissä ke 4.9.

Joensuun ev.lut. seurakuntien syyskauden säännöllinen toiminta käynnistyy pääosin tällä viikolla. Seurakunnat tarjoavat jumalanpalveluselämän lisäksi runsaan määrän säännöllistä ryhmätoimintaa eri kohderyhmille. Syyskauden ryhmätarjontaan voi tutustua tänään ke 4.9. Kirkkotien välissä ilmestyvässä liitteessä. Kausiesite löytyy myös verkosta osoitteesta www.joensuunevl.fi, suora linkki esitteeseen tässä .

Syyskauden toimintatarjonnasta löytyy tänäkin vuonna niin kaiken ikäisten kohtaamispaikkoja kuin mahdollisuuksia harrastuksiin tuolijumpasta kuorolauluun ja kahvipussiaskartelusta perhemuskariin. Tarjolla on perhekerhoja, ekavauvaryhmiä ja nuorten iltoja samoin kuin perinteisiä raamattu-, rukous- ja lähetyspiirejä. Yksinomaan erilaisia kouluikäisten kerhoja kuudessa Joensuun seurakuntayhtymän seurakunnassa on tarjolla vajaat 50. Kerhojen teemat vaihtelevat liikunnasta lemmikkehin, draamasta tietokonepeleihin ja ukulelen soitosta luonnontieteisiin ja kokkaukseen.

Uusia toimintamuotoja ovat tänä vuonna esimerkiksi Pielisensuun seurakunnan Villit pillit -urkukerho kouluikäisille, Niinivaara laulaa -yhteislaulutilaisuudet sekä aikuisten Teematupa, jossa käsitellään tunnetervettä hengellisyyttä ja kasvua aikuiseen uskoon.

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymään kuuluvat Joensuun, Pielisensuun, Rantakylän, Pyhäselän, Enon ja Vaara-Karjalan seurakunnat. Kirkkotien välissä jaettavassa syksyn säännöllisen toiminnan liitteessä on Joensuun seurakuntayhtymän seurakuntien lisäksi mukana myös Kontiolahden seurakunta.


Takaisin