29.08.2019 | Avoimet työpaikat

Joensuun seurakuntayhtymä: perheneuvoja

Joensuun ev.-lut. seurakuntayhtymä on kuuden seurakunnan muodostama kokonaisuus, jossa on noin 52 000 jäsentä ja 170 työntekijää.

Joensuun ev.-lut. seurakuntayhtymässä on avoinna

PERHENEUVOJAN VIRKA

Joensuun Perheasiain neuvottelukeskus on Joensuun ev.-lut. seurakuntayhtymän ylläpitämä yksikkö, jonka toiminnan rahoittamiseen osallistuvat myös Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä ja ympäristöseurakunnat. Toimialueena on koko Pohjois-Karjalan maakunta. Keskuksessa on viisi työntekijää. Keskuksella on Aluehallintoviraston myöntämä lupa avioliittolain mukaiseen sovitteluun.

Perheneuvojan tehtävänä on parisuhteen ja perheen ristiriitoihin sekä elämän kriisitilanteisiin liittyvä yksilö- ja parityöskentely. Lisäksi tehtäviin kuuluu perhekasvatusta ja työnohjausta sekä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, henkilökohtainen soveltuvuus ja kirkon perheneuvojakoulutus tai koulutukseen sitoutuminen. Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Psykoterapeutin pätevyys sekä aikaisempi kokemus pariterapiatyöstä luetaan eduksi. Kokemus videovälitteisestä asiakastyöstä ja valmius toimia viikoittain Pielisen Karjalan toimipisteessä Lieksassa tai Nurmeksessa katsotaan eduksi virkaa täytettäessä.

Hakijan on varauduttava osallistumaan soveltuvuustutkimukseen.

Virkaan valitun tulee esittää ennen työn aloittamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on vaati-vuusryhmän 602 mukainen ja määräytyy pätevyyden mukaan.

Virkaan haetaan täyttämällä sähköinen hakemus tästä linkistä perjantaihin 13.9.2019 klo 15 mennessä.

Haastattelut niihin kutsuttaville on suunniteltu pidettäväksi Joensuussa 30.9. tai 1.10.2019.

Lisätiedot: neuvottelukeskuksen johtaja Anna-Riitta Pellikka, puh. 050 568 1739.Takaisin