10.07.2019 | Ajankohtaista

Saapas päivystää jälleen Ilosaarirockissa

Palveluoperaatio Saapas on jälleen läsnä Ilosaarirockissa kohdaten, jutellen ja tarpeen mukaan auttaen festarikansaa. Saapas on mukana Joensuun Laulurinteellä järjestettävässä festivaalissa perjantaina 12.7.2019 klo 18 alkaen aina aamuyön tunteihin saakka, lauantaina 13.7. ja sunnuntaina 14.7. klo 14 alkaen aamuyöhön.

Saappaalla on tukipiste festivaalialueen pääportin läheisyydessä, josta Saappaan toimijoita voi tavoittaa. Saapaslaiset kiertävät lisäksi festivaalialueen läheisyydessä ja vähän festavaalialueellakin sekä mahdollisuuksien mukaan myös kaupungilla ja leirintäalueella. Ensisijaisesti saapaslaiset kohtaavat nuoruusiässä olevia henkilöitä, mutta toki tarpeen ja tilanteen mukaan muitakin.

Saapaslaiset tunnistaa oranssista Saapas-logosta. Saapas tekee yhteistyötä järjestäjien ja muiden festivaalin toimijoiden, esimerkiksi SPR:n, kanssa. Saapaslaisia tulee tänä vuonna mukaan paitsi Joensuusta myös Helsingistä, Espoosta sekä Kainuun alueelta. Saappaan toimijoita on kaikkiaan 25. 

Palveluoperaatio Saapas on osa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon nuorisotyötä. Valtakunnallisesti toimintaa koordinoi Nuori kirkko ry.


Takaisin