31.05.2019 | Ajankohtaista

Lapsiperheiden leikkipuistokahvit käynnistyvät 3.6. Pielisensuussa ja Rantakylässä

Lapsiperheiden leikkipuistokahvit Rantakylässä ja Pielisensuussa käynnistyvät 3.6.

Pielisensuun ja Rantakylän seurakunnat järjestävät tänäkin kesänä alueensa leikkipuistoissa pienimuotoista, lapsiperheille suunnattua kahvihetkitoimintaa. Pielisensuussa toiminta kulkee Puistokahvien nimellä, Rantakylässä puhutaan Kärrikahvilasta. Toiminta alkaa maanantaina 3.6. ja päättyy 28.6.

Molempien seurakuntien leikkipuistokahvien ideana on tarjota lapsiperheille matalan kynnyksen toimintaa siellä, missä perheet muutenkin liikkuvat. Pielisensuun Puistokahveilla ohjelma on vapaamuotoista, Rantakylän Kärrikahvilassa on lapsille vaihtelevasti myös pienimutoista ohjattua toimintaa.

Lasten leikkien ja vanhempien juttelun lomaan seurakunta tarjoaa kahvia, mehua ja pientä suuhunpantavaa. Tarjoilu ja toiminta ovat maksuttomia.

Leikkipuistotoimintaa on järjestetty Pielisensuussa ja Rantakylässä kolmena aiempana kesänä. Toiminta on ollut erittäin suosittua. Rantakylän Kärrikahvilassa on parhaimmillaan ollut paikalla yli 80 henkilöä.

Molempien seurakuntien leikkipuistotoiminnalla on säävaraus, eli toimintaa ei järjestetä huonolla säällä. Toiminnan peruuntumisesta ilmoitetaan Facebookissa sivuilla Pielisensuun seurakunta ja Rantakylän seurakunta .

Rantakylässä toimintaa järjestetään vaihdellen Riippapuiston ja Jynkänpuiston leikkikentillä sekä Rantakylän kirkkopihan leikkipaikalla. Pielisensuun Puistokahvilatoimintaa on vuoroin Vehkapuiston, Karjalanpuiston, Norolanpuiston, Karhunkaaren, Reittimestarin puiston ja Revonhännän leikkikentillä.


Puistokahvit Pielisensuussa
Ajalla 3.-28.6. klo 9-11:
- Maanantaisin Vehkapuiston leikkikentällä
- Tiistaisin vuoroviikoin Karhunkaaren leikkikentällä (viikot 23, 25) ja Reittimestarin puiston leikkikentällä  (viikot 24, 26)
- Keskiviikkoisin Karjalanpuiston leikkikentällä
- Torstaisin Norolanpuiston leikkikentällä
- Perjantaisin Revonhännän leikkikentällä

Kärrikahvila Rantakylässä
- Riippapuisto 1 leikkipaikka: ma 3.6.,10.6., 17.6. ja 24.6. klo 9.30-11.30
- Rantakylän kirkon leikkipaikka: ke 5.6., 12.6., 19.6. ja 26.6. klo 17-19
- Jynkänpuiston leikkipaikka: pe 7.6., 14.6. ja 28.6 klo 9.30-11.30


Takaisin