21.03.2019 | Avoimet työpaikat

Joensuun seurakunta: Kansainvälisen työn ohjaaja

Joensuun seurakunta on virkeä, nuorekas ja kansainvälinen keskellä kaupunkia sijaitseva seurakunta.  Meillä on avoinna

kansainvälisen työn ohjaajan virka.

Viran tehtäviin kuuluu lähetystyöstä ja kansainvälisestä diakoniasta vastaaminen sekä kansainvälistä seurakuntatyötä maahanmuuttajien, opiskelijoiden ja tilapäisesti paikkakunnalla asuvien parissa. Tukena ohjaajalla on tiimissä pappi ja kanttori.

Odotamme hakijalta kokemusta kansainvälisestä työstä, itseohjautuvuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä myönteistä ja innovatiivista otetta toimia erilaisissa kansainvälisissä tilanteissa. Hyvä englannin ja mahdollisesti muiden kielten taito on eduksi viran hoidossa. Oman auton käyttö katsotaan eduksi.

Virkaan vaaditaan lähetyssihteerin virkaan kelpoistava tutkinto, joka on ilmaistu piispainkokouksen päätöksessä 103 ja kirkkohallituksen päätöksessä 124. Näiden lisäksi virkaan pätevöittää muu soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä lähetystyön tai kirkon muun kansainvälisen työn tuntemus.

Valitun on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen on ennen viran vastaanottamis-ta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Virka tulee ottaa vastaan 31.7.2019 tai sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Palkkaus määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 502 mukaan. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista palkanosaa maksimissaan 15 % peruspalkasta.

Virkaan haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake 12.4.2019 klo 12 mennessä tästä linkistä. Haastattelut pidetään ma 15.4.2019.

Virkaa koskeviin tiedusteluihin vastaavat kirkkoherra Petri Rask, puh. 050 3855 138, petri.rask@evl.fi ja pastori Sanna Kauppinen, puh. 050 4650 641, sanna.kauppinen@evl.fi.Takaisin