09.01.2019 | Avoimet työpaikat

Vaivion kurssikeskus: Keittiötyöntekijä

Vaivion kurssikeskus on Joensuun seurakuntayhtymän ylläpitämä leirien, kurssien, koulutustilaisuuksien ja perhejuhlien pitopaikka noin 15 minuutin ajomatkan päässä Joensuusta. Kurssikeskuksessa pyörii ympäri vuoden useita rippikoululeirejä, viikonloppuleirejä ja järjestetään erilaisia perhejuhlia sekä sukukokouksia. Myös koululaisryhmät ja urheilijaryhmät viihtyvät Vaiviossa leireillen.

Haemme tiimiimme ajalle 1.2-18.8.2019 itsenäiseen työskentelyyn kykenevää

ravitsemisalan moniosaajaa.

Keittiötyöntekijän tehtävänkuvaan kuuluu ruoanvalmistus- ja tarjoilutehtävät, ruokasalityöskentely ja asiakaspalvelu, astiahuollon tehtävät, kassatoiminnot sekä puhtaanapidon tehtävät. Meillä on tarjolla monipuolinen ja kiinnostava työ sekä kehittämismyönteinen työyhteisö – ota empimättä yhteyttä ja kysy lisää!

Tehtävässä on eduksi ammatillinen työote, reipas ja positiivinen asenne, sekä hyvät asiakaspalvelutaidot. Arvostamme myös hyviä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja sekä joustavuutta työtehtävien hoitamisessa. Tehtävä edellyttää työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin. Oma auto/kulkuneuvo on välttämätön. Palkkaus KirVESTES, vaativuusryhmä 401.

Hakemukset 17.1.2019 mennessä osoitteeseen toimisto@vaivio.fi tai toimita avoin hakemus osoitteeseen Vaivion kurssikeskus, Vaiviontie 21 B, 83460 Harinjärvi. Kuoreen merkintä KEITTIÖTYÖNTEKIJÄ.

Lisätietoja tehtävästä: tiiminvetäjä Minna Soikkeli puh. 0500 185 664, minna.soikkeli@evl.fi.Takaisin