17.12.2018 | Musiikki

Vielä ehtii joulukonserttiin

Joulumusiikin ystäville on tarjolla vielä muutamia joulukonsertteja Joensuun kirkoissa. Tarjolla on niin miessolistien, lauluyhtyeen kuin kuoronkin musisointia.

Torstaina 20.12. klo 18 tunnelmoivat Joensuun kirkossa laulajat Matti Turunen ja Jarmo Kuittinen sekä viulisti Liisa Karhu ja pianisti Henna Hirvikangas.  Konsertti kuljettaa hiljentymään joulun tunnelman ja sanoman äärelle.  Esiintyjät ovat joensuulaisia muusikoita. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma maksaa 10 euroa.  

Samaan aikaan torstaina 20.12. klo 18 kuullaan Rantakylän kirkossa a cappella –musiikkia, kun lauluyhtye Kaiutin esittää monipuolisen kattauksen joululauluja. Neljä yötä jouluun –konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma maksaa 10 €euroa.


Joulun jälkeen, lauantaina 29.12. joulumusiikin ääreen voi pysähtyä klo 18 Oi, kuusipuu –joulukonsertissa Pielisensuun kirkossa. Konsertissa esiintyy Laulutuuli-kuoro Pekka Varosen johdolla. Konsertissa kuullaan tuttujen klassikoiden lisäksi myös uutta ja herkkää joulumusiikkia. Konserteissa kuullaan kahden joululaulun kantaesitykset.  Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma maksaa 10 euroa.

Ihan lähipäivien ohjelmassa ovat myös seuraavat joulukonsertit:


Tiistai 18.12.
• Klo 19 Oi, kuusipuu –joulukonsertti Pielisensuun kirkossa. Esiintyy Laulutuuli-kuoro, johtaa Pekka Varonen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Keskiviikko 19.12.
• Klo 10 Jouluisia säveliä Utran kirkossa. Esiintyy urkuri Akseli Muhonen. Vapaa pääsy.
• Klo 18 Joulutunnelmia -joulukonsertti Joensuun kirkossa, esiintyy Joensuun Naiskuoro. Vapaa pääsy, ohjelma 15 €.
• Klo 18 Joulun ihme -konsertti Noljakan kirkossa. Esiintyy konservatorion laulunopiskelijat. Vapaa pääsy, ohjelma 7 € konservatorion stipendirahaston hyväksi.Takaisin