10.12.2018 | Musiikki

Kuoromusiikkia ja solisteja joulukonserteissa lähipäivinä

Joulukonserttitarjonta Joensuun ev.lut. seurakuntien kirkoissa jatkuu runsaana lähipäivinä. Tarjolla on erityisesti perinteistä joulumusiikkia kuorojen ja solistien esittämänä. Konsertteihin on vapaa pääsy, käsiohjelmien hinnat vaihtelevat.

Enolaiset pääsevät joulumusiikin makuun sunnuntaina 16.12., kun Enon kirkossa järjestetään ”Syttyy valot tuhannet” -konsertti klo 14. Joulukonsertissa esiintyvät Enon kirkkokuorot solisteinaan enolainen tenori Väinö Hyttinen ja oopperalaulaja, sopraano Merja Raatikainen. Kuoroja johtaa kanttori Lahja Haapasalo. Ohjelmistossa on perinteistä joulumusiikkia. Tilaisuudessa lauletaan myös muutamia yhteislauluja.

Kuoromusiikkia kuullaan myös ti 18.12. klo 19 Pielisensuun kirkossa, kun Laulutuuli-kuoro esiintyy Oi kuusipuu -konsertissa Pekka Varosen johdolla. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelman hinta on 10 euroa. Joensuun Naiskuoro konsertoi ke 19.12. klo 18 Joensuun kirkossa. Joulutunnelmia -konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 15 €.

Kuoromusiikin lisäksi Joensuun kirkoissa kuullaan lähipäivinä laulu- ja urkusolisteja. Perjantaina 14.12. Tiina Helinä esiintyy yhdessä Heli Solosen ja Inka Karttusen kanssa Pielisensuun kirkossa klo 19. Joulun valo -konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma maksaa 10 euroa.  Keskiviikkona 19.12. klo 10 kuullaan Utran kirkossa jouluisia säveliä uruilla Akseli Muhosen soittamana ja klo 18 Joensuun konservatorion laulunopiskelijoita Noljakan kirkossa. Molempiin konsertteihin on vapaa pääsy, konservatorion laulajien konserttiin käsiohjelma maksaa 7 euroa.


Takaisin