22.11.2018 | Ajankohtaista

Tanssien Tuttujen Kanssa -tapahtuma tuotti reilut 6000 euroa mielenterveystyölle

Joensuussa keskiviikkona 21.11.2018 järjestetty hyväntekeväisyystapahtuma Tanssien Tuttujen Kanssa keräsi alustavan laskennan mukaan 6034 euron tuoton. Tuotto ohjataan lyhentämättömänä Joensuun seudun nuorten mielenterveyskuntoutujien tukemiseen itsenäisessä asumisessa ja arjen taitojen hallinnassa.

Tanssien Tuttujen Kanssa -tapahtumassa paikalliset julkisuuden henkilöt ottivat toisistaan mittaa leikkimielisessä tanssikilpailussa PoKaTa ry:n tanssijoiden ohjaamina ja tanssittamina. Kilpailun loistokkaimmaksi pariksi tuomaristo valitsi toiminnanjohtaja Anne Vänskän tanssiparinsa Pentti Mujusen kanssa. Yleisön suosikiksi nousivat päihdepalveluiden ylilääkäri Sari Leinonen ja PoKaTan Jukka Kärki.

Vastaava tanssitapahtuma on järjestetty Joensuussa myös vuonna 2015. Tuolloin tapahtuman tuotto kulujen jälkeen oli 3956 euroa.

Tanssien Tuttujen Kanssa –tapahtuman järjestivät Pielisensuun seurakunnan diakoniatyö, Siun Soten mielenterveys- ja päihdepalvelut ja Pohjois-Karjalan mielenterveysomaiset FinFami ry. Yhteistyökumppaneina toimivat PKO ja PoKaTa ry. Lisäksi Joensuun kaupungilta, paikallisilta yrityksiltä ja muilta toimijoilta saatiin lahjoituksia tapahtuman toteuttamiseksi.Takaisin