04.09.2018 | Ajankohtaista

Joensuun seurakunnat isännöivät Jipon viimeistä kotiottelua

Evankelis-luterilaisessa kirkossa on tänä vuonna käynnistynyt Kaste ja kummius -hanke. Teemavuotta lähestytään Joensuun ev. lut. seurakunnissa muun muassa urheilun ja yhdessä tekemisen kautta. 

Seurakuntayhtymä isännöi miesten jalkapallon kakkosessa pelaavan Joensuun Jipon viimeistä kotiottelua Joensuussa lauantaina 22.9.2018. Seurakuntayhtymä jakaa otteluun 200 ilmaislippua kummeille ja heidän kummilapsilleen. 

- Kun mietitään, että se keskiverto väki, joka tulee jalkapallopeliin, on kirkon jäseniä, niin siellähän on jo seurakunta koolla. Ei se aina tarkoita sitä, että seurakunta kokoontuu meidän tiloihin tai tilanteeseen. Vaan ihan hyvin liikkuva seurakunta on koolla siellä jalkapallopelissä, Joensuun seurakunnan seurakuntapastori Sanna Kauppinen toteaa.

Kauppinen toimii tulevan kummipelin otteluemäntänä. Ottelun tauolla Kauppinen haastattelee Jipon pelaajia kummiudesta.

Lippuja kummiotteluun jaetaan Joensuun seurakunnan iltapäiväkerhoissa ja muussa kerhotoiminnassa 5.9. alkaen. Pieni määrä lippuja on myös jaossa 5.9. alkaen Joensuun seurakuntakeskuksen neuvonnasta. Neuvonnan aukioloajat arkipäivisin klo 9-11 ja 12-15.

Kummipeli Jippo – FC Viikingit (Helsinki) pelataan lauantaina 22.9.2018 klo 15 Joensuun keskuskentällä. 


Takaisin