09.08.2018 | Ajankohtaista

Kuutamoillallinen taivasalla Penttilänrannassa

Pielisensuun seurakunta ja Joensuun seurakuntayhtymän vapaaehtoistoiminta järjestävät jo perinteeksi muodostuneen Kuutamoillallisen Penttilänrannassa perjantaina 24.8.2018 klo 19-21.  Kolmatta kertaa järjestettävä Kuutamoillallinen pidetään nyt ensi kertaa Joen Yön yhteydessä.

Seurakunnan toimesta Ylisoutajan sillan läheisyyteen joen rantaan rakennetaan pitkä, sadan hengen pöytä, jonka ääreen kutsutaan kaikkia kaupunkilaisia nauttimaan yhteisestä illallisesta, kauniista ympäristöstä ja hyvästä seurasta. Jokainen tuo tapahtumaan mukanaan oman illallisensa astioineen. Luvassa on myös haitarimusiikkia.

Illallinen on kaikille avoin ja varaus on maksuton. Paikka illallispöytään varataan pe  17.8.2018 mennessä osoitteessa www.joensuunevl.fi/ilmoittaudu.

Kuutamoillallinen on yksi seurakunnan tapa rakentaa yhteisöllisyyttä Joensuuhun.
- Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden kohtaamisiin yhteisen aterian merkeissä luonnon äärellä. Toivomme illalle kirkasta kuutamoa, mutta sateen sattuessa kannattaa varustautua sään vaatimalla tavalla, sanoo Joensuun seurakuntayhtymän vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Leena Mgaya.


Takaisin