03.07.2018 | Musiikki

Lavrenchukin musiikkiperhe konsertoi Utrassa

lavrenchukitLavrenchukin muksikkalinen perhe esiintyy Utran iltamusiikkisarjassa Utran kirkossa sunnuntaina 8.7. klo 18. Lavrenchukit ovat musiikkiperhe, joka tunnetaan tasokkaista ja monipuolisista konserteistaan. Perhe esiintyy sekä kokonaisena yhtyeenä kahden perheen voimin sekä pienemmissä kokoonpanoissa.

Perheen isä Igor on musiikin lisensiaatti ja harmoni
kkataiteilija. Äiti Svetlana on musiikin maisteri pianon soiton alalla.

Pojista Seva on ammattilainen trumpetisti sekä juontaja. Sevan vaimo Viktoria on viulisti. Pikkuveli Svetoslav soittaa selloa. Siskoset Anastasia ja Alena laulavat sekä soittavat kukin omia soittimiaan, Alena viulua ja Anastasia pianoa.

Lavrenchukin perheen täydentävät nuorimmat, Maria-Kristiina, Elisa-Liel sekä Sevan ja Viktorian kaksi tytärtä Ariella-Rebekka ja Anna-Lilia.

Lavrenchukit osallistuvat erilaisiin tapahtumiin ympäri maailmaa. Parhaimmillaan he pitävät yli 100 konserttia vuodessa. Perhe esiintyy sekä kokonaisena yhtyeenä kahden perheen voimin että pienimmissä kokoonpanoissa.

Utran kirkkoon 8.7. Lavrenchukit tulevat esiintymään kvartetissa. Sunnuntain iltamusiikissa kuullaan heprealaista ja suomalaista hengellistä musiikkia. Vuorovaikutus yleisön kanssa tuo konserttiin lämpimän tunnelman.

 Lavrenchukit Utran kirkossa su 8.7. klo 18. Vapaa pääsy.


Takaisin