18.06.2018 | Ajankohtaista

Seurakunnissa juhlitaan juhannusaattona

Juhannusta juhlitaan Joensuun ev.lut. seurakunnissa yhdessä herkutellen, laulaen ja hartauteen hiljentyen. Perinteiset kokot syttyvät myös monessa juhannusaaton tapahtumassa. Juhannusaattona eli perjantaina 22.6. tarjolla on monenlaista ohjelmaa kaiken ikäisille:
 
Joensuun seurakunta ja Pohjois-Karjalan ev.lut. Kansanlähetys järjestävät juhannustapahtuman Männikköniemen kesäkodilla (Vainoniementie 2). Vohvelikahvio, makkaragrilli ja lasten puuhapisteet avautuvat klo 17.30. Kokko sytytetään klo 19.30. 
 
Pielisensuun seurakunta pitää juhannustapahtuman puolestaan Sulkulan kodalla (Kesärannantie 10) klo 17 alkaen. Ohjelmassa on hartaus, yhteislaulua ja nokipannukahvit. Kokko syttyy klo 18.
 
Sään salliessa Rantakylän seurakunta juhlii juhannusta Rantakylän kirkkopihalla klo 18 alkaen. Sateisella säällä juhlat pidetään sisällä. Juhannusaattoillan ohjelmassa on lipunnosto, makkaranpaistoa, kahvittelua, hartaushetki ja yhdessäoloa.
 
Pyhäselän seurakunta järjestään Mulo-Niittylahti ja Mulo-Reijolan Kyläyhdistysten kanssa juhannushartauden klo 18 alkaen Reijolan uimarannalla. Tapahtumassa on myös tarjoilua ja kokko sytytetään klo 19.Takaisin