29.05.2018 | Ajankohtaista

Kärrikahvila lapsiperheille Rantakylän leikkipuistoissa

Rantakylän seurakunta pitää kesäkuussa lapsiperheille kärrikahvilaa alueen leikkipuistoissa. Kärrikahvilatoimintaa järjestetään sään salliessa ma 4.6., 11.6. ja 18.6. klo 9.30-11.30 Riippapuisto 1:ssä, ke 6.6., 13.6. ja 20.6. klo 17-18.30  Rantakylän kirkon leikkipaikalla sekä 8.6. ja 15.6. klo 9.30-11.30 Jynkänpuistossa.

Kärrikahvilassa on tarjolla leikkiä ja seuraa sekä kahvia, teetä, mehua, vettä ja pientä purtavaa. Tarjoilu on maksutonta.
- Kärrikahvilan ideana on kohdata lapsiperheitä siellä, missä he liikkuvat kesäaikana. Lapsille on leikkikentillä aktiviteettia valmiina ja aikuiset saavat seuraa toisistaan. Lastenohjaajat järjestävät myös pientä ulkotoimintaa lapsille, kertoo Rantakylän seurakunnan varhaiskasvatuksen ohjaaja Marja Kukkonen.

Kärrikahvila on seurakunnan vastaus seurakuntalaisilta tulleisiin toiveisiin perheiden kesätoiminnasta.
- Seurakunnan perhekerhot ovat kesällä tauolla. Perheiltä on tullut toivetta, että kesälläkin voitaisiin kokoontua yhteen, tavata kavereita ja leikkiä yhdessä. Kärrikahvila mahdollistaa näitä kohtaamisia, kertoo Marja Kukkonen.

Kärrikahvilaa ei järjestetä huonolla säällä. Mikäli kärrikahvilaa ei sään vuoksi järjestetä, asiasta ilmoitetaan Rantakylän seurakunnan Facebook-sivulla.Takaisin