30.04.2018 | Ajankohtaista

Karhunmäki tömisee -perhetapahtuma la 5.5.

Lauantaina 5.5. Karhunmäen koululla on luvassa vilskettä klo 10-13, kun alueella vietetään järjestyksessä toista Karhunmäki tömisee -perhetapahtumaa. Pielisensuun seurakunnan järjestämä tapahtuma oli viime vuonna yleisömenestys, ja se päätettiin toteuttaa myös tänä vuonna yhdessä useiden yhteistyökumppanien kanssa.

 Maksuttomassa tapahtumassa  on tarjolla ohjelmaa kasvomaalauksesta musapajoihin, seinäkiipeilystä kaverikoirien rapsutteluun ja lelunvaihtotorin penkomisesta vauvajumppaan.  Liikunnasta kiinnostuneiden on mahdollista pelata pihapelejä ja sählyä, piirtämisestä pitäville on kuvispaja. Liekku ry. esittelee tapahtumassa kantoliinoja ja paikalla ovat myös poliisi ja pelastuslaitos sekä Puhas Oy. Paikalta ei tarvitse poistua tyhjin vatsoin: myynnissä on grillimakkaraa ja muuta pientä purtavaa.

 Pielisensuun seurakunnan kirkkoherra Tiina Reinikaisen mukaan seurakunta haluaa olla tapahtumalla rakentamassa Karhunmäen alueelle yhteisöllisyyttä.
– Karhunmäki on uusi alue. Ihmisellä on tarve kuulua yhteisöön, ja se korostuu erityisesti silloin, kun muutetaan uudelle alueelle.
– Tämä on yksi tapa rakentaa yhteisöä ja olla osa sitä. Kun kokoaa ihmisiä yhteen, ihmiset löytävät helpommin toisensa ja voivat verkostoitua keskenään. Tästä voi syntyä monenlaista uutta, sanoo Reinikainen.Takaisin