26.04.2018 | Ajankohtaista

Vappuiloa koko perheelle

Vappua vietetään ensi viikolla Joensuun ja Pyhäselän seurakunnissa perhetapahtumien merkeissä.

Maanantaina 30.4. klo 18-20 Pyhäselän kirkonmäellä on luvassa toimipisteitä niin ulkona kuin sisätiloissa.  Tilaisuus alkaa kirkossa lyhyellä näytelmällä ja 90-vuotisjuhlaansa viettävän kirkkorakennuksen historiikilla. Lapsille on varattu ulkotoimipisteille mm. pomppulinnaa, trampoliinia ja poniajelua. Sisätiloissa voi askarrella tai saada kasvomaalauksen. Toimipisteet ovat maksuttomia Onnenpyörää lukuunottamatta, sillä kerätään varoja nuorten toimintaan. Tapahtumassa on myynnissä vappuherkkuja kuten munkkeja, simaa ja muurinpohjalettuja sekä makkaroita. Tuotto näistä ohjataan seurakunnan eri toiminnoille.

Myös Joensuun keskustassa on mahdollisuus yhteiseen vappuiloitteluun vappupäivänä 1.5.2018 klo 13-15 Joensuun seurakuntakeskuksessa, Kirkkokatu 28. Ohjelmassa on mm. musiikkia lasten ja aikuisten makuun. Luvassa on niin yhteislaulua kuin esityksiä, esiintymässä lauluyhtye Narrow Way sekä Joensuun seurakunnan orkesteri.

Tilaisuudesta löytyy lastenkäytävä, jossa on mahdollista saada kasvomaalaus, tuunata vappuhattuja tai touhuta mukavia seurakunnan isosten kanssa. Toimipisteet ovat maksuttomia. Tapahtumassa on vohvelikahvila, lisäksi myynnissä on simaa ja munkkeja.Takaisin