16.04.2018 | Musiikki

Liediä, oopperaa ja keväistä yhteislaulua

Lähipäivinä Joensuun ev.lut. seurakunnat järjestävät kolme konserttia, joista yksi on luonteeltaan myös yhteislaulutilaisuus.

Lauantaina 21.4. klo 15 Pielisensuun kirkossa kuullaan liediä ja aarioita muun muassa Sibeliukselta, Korngoldilta, Kuulalta, Mendelsshonilta, Mozartilta ja Wagnerilta. Kevätjäiden aikaan –konsertissa esiintyvät Ella Kinnunen (sopraano), Karoliina Huovinen (mezzosopraano) ja Simo Liimatta (piano). Konserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelmamaksu on 5 euroa, tuotto menee Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Tiistaina 24.4. klo 19 Joensuun kirkossa kuullaan ooppera-aarioita eri säveltäjiltä ja aikakausilta. Esiintyjinä ovat Maria Turunen (sopraano), Matti Turunen (basso) ja Tuomas Pyrhönen (piano ja urut). Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 5 €, tuotto Yhteisvastuukeräykselle.

Keskiviikkona 25.4. klo 18 Reijolan seurakuntatalolla (Santerintie 11) vietetään keväistä lauluiltaa teemalla ”Haihdu hanki!”. Tilaisuudessa esiintyy ja yleisöä laulattaa Joensuun seutuopiston kuoro Reijolan Laulu Pirkko Myllerin johdolla. Ohjelmassa on tuttuja keväisiä lauluja Kirkon Ulkomaanavun Suvilinnun laulukirjasta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, kolehti kerätään Kirkon Ulkomaanavulle.Takaisin