21.03.2018 | Musiikki

Hiljaisen viikon ja pääsiäisen musiiikkia Joensuun kirkoissa

Palmusunnuntaina 25.3. klo 18 Joensuun kirkossa kuullaan W.A. Mozartin Requiem, jonka esittävät Joensuun kaupunginorkesteri Jurjen Hempelin johdolla sekä solistit Henna-Mari Luolamo (sopraano), Jussi Myllys (tenori), Jeni Packalén (altto) ja Matti Turunen (basso). Konsertti on maksullinen, liput 22/ 20/10 € Carelicumista tai ovelta.


Maanantaina 26.3. klo 19 Pielisensuun kirkossa kuullaan Joensuun seurakunnan orkesterin konsertti, jonka solistina toimii sopraano Talvikki Attila-Pekonen. Jouko Kauhanen lukee tilaisuudessa Lutherin tekstejä. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma maksaa 10 €.


Keskiviikkona 28.3. Joensuun ev.lut. kirkoissa on kolme konserttia. Rantakylän kirkossa on klo 18 Bach-konsertti, jossa esiintyvät Pekka Mustaniemi (huilu) ja Janne Piipponen (urut). Konserttiin on vapaa pääsy. Joensuun kirkossa kuullaan klo 18 Joensuun seurakunnan orkesterin konsertti, solisteina soittavat Auli Kostamo (huilu), Seva Lavrenchuk, (trumpetti) ja Svetlana Lavrenchuk (piano). Tähänkin konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma maksaa 10 €. Pielisensuun kirkossa kuullaan klo 19 hiljaisen viikon urkumusiikkia kanttori Mikko Juntusen soittamana. Konserttiin on vapaa pääsy.

Ensimmäisenä pääsiäispäivänä eli sunnuntaina 1.4. Rantakylän kirkossa kuullaan klo 18 “Musiikin värit – mestareiden siveltimestä” -konsertti. Esiintyjinä konsertissa ovat Saana Kähkönen (viulu) ja Mirva Helske (piano). Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 10/5€.

Maanantaina 2.4. Joensuun kirkossa konsertoivat klo 15 sopraano Anneli Malkki ja urkuri Tuomas Pyrhönen. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 5 €.


Yhteislaulutilaisuuksista kiinnostuneiden kannattaa suunnata Rantakylän kirkolle su 25.3. klo 15, jolloin on tarjolla yhteislaulua perhetapahtuman yhteydessä, sekä ma 26.3. klo 18, kun kirkossa vietetään kärsimysvirsien iltaa.


Joensuun ev.lut. seurakuntien pääsiäisajan tapahtumat löytyvät kootusti osoitteesta www.hoosianna.fi.Takaisin