08.02.2018 | Ajankohtaista

Laskiaistapahtumia Joensuussa, Noljakassa ja Kiihtelysvaarassa

Laskiaissunnuntaina 11.2. tapahtuu Joensuun ja Noljakan kirkonmäillä sekä Raatevaaran kylätalolla Kiihtelysvaarassa.

Joensuun kirkossa ja kirkonmäellä järjestetään laskiaissunnuntaina messun jälkeen laskiaistapahtuma. Ohjelmassa on kisailua pulkkamäessä sekä kirkon sisällä omatoimiseikkailu lapsille ja lapsiperheille. Myös grilli on kuumana. Tapahtuma kestää klo 14 asti. Tapahtuman tuotot menevät yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Noljakassa järjestetään klo 10-12 laskiaistapahtuma Noljakan kirkonmäellä. Ohjelmassa on mäenlaskua, lapsille puuhaa ulkona sekä poniajelua pientä maksua vastaan. Kahviosta pikkurahalla kahvia, pullaa, makkaraa ja kuumaa mehua. Oma pulkka mukaan!

Tapahtuman jälkeen perhemessu Noljakan kirkossa. Tapahtuman järjestävät Joensuun seurakunta, Noljakan asukasyhdistys ry, Joensuun kaupunki/Sinkkola ja MLL Joensuun yhdistys ry.

Laskiaistapahtumaa vietetään myös Kiihtelysvaarassa, jossa on laskiaisen kyläkirkko Raatevaaran kylätalolla klo 10, jonka jälkeen laskiaistapahtuma, jossa mm. Yhteisvastuukeräyksen esittelyä sekä mahdollisuus mäenlaskuun, hiihtoon ja muuhun ulkoiluun. Klo 12 hernerokkaa ja kahvia Raatevaaran kyläyhdistyksen tarjoamana pientä maksua vastaan.Takaisin