18.01.2018 | Avoimet työpaikat

Hautaus- ja puistotoimen kesätyöt haettavina

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymässä on joka vuotiseen tapaan tarjolla kesätöitä mm. kirkonoppaille sekä hautausmaa- ja puistotyöntekijöille. Puutarhapuolella työnhaku on alkanut. Pitkäaikaisten kausitöiden osalta hakijalta odotetaan 18 vuoden ikää. Sen sijaan noin kahden kuukauden pituiset, opiskelijaikäisille suunnatut kesätyöpaikat on tarkoitettu 17 vuotta täyttäneille.

Hautausmaalla haku kausitöiden osalta päättyy 16.3. ja nuorille tarkoitettujen kesätöiden osalta 31.3.2018. Yhteensä paikkoja on tarjolla noin 60. Tarkemmat tiedot ja hakulomake verkossa www.joensuunevl.fi/kesatyo.

Oppaiden haku maaliskuussa

Tiekirkot Joensuussa ja Utrassa kaipaavat tänäkin vuonna oppaita. Oppaita haetaan myös Kiihtelysvaaran ja Tuupovaaran kirkkoihin. Haku näiden osalta alkaa maaliskuussa. Tehtävään valittujen tulee olla 18 vuotiaita töiden alkaessa.

Lisäksi seurakunnilla on satunnaisesti tarvetta kesä- ja kausityöntekijöistä yksittäisiin tehtäviin. Näistä tehtävistä löytyy infoa Avointen työpaikkojen -sivulta www.joensuunevl.fi/toita.Takaisin