14.12.2017 | Musiikki

Joulukonsertit kirkoissa jatkuvat

Joulukonsertit Joensuun kirkoissa jatkuvat lähipäivinä kuorojen ja solistien konserteilla. Torstaina 14.12.
Rantakylän kirkossa on Joulun rauhaa -konsertti klo 19. Siinä esiintyvät Satu Suhonen, Markku Uhlbäck ja Ari Satomaa. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelmamaksu 10 €.

Perjantaina 15.12. klo 18  Joensuun kirkossa esiintyy Joensuun Mieslaulajat. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 15 €, opiskelijat 10 €. 

Naiskuoro Akanvirta konsertoi Pielisensuun kirkossa maanantaina 18.12. klo 19.  ”Tule joulu taas” -konsertissa kuullaan vanhoja, tuttuja joululauluja ja uudempaa tuotantoa. Joensuulainen Akanvirta on syksyllä 2017 perustettu, entisen Lauluyhtye Ablobaturin päälle rakennettu naiskuoro, jonka laulajilla on pitkä kuoro- ja yhtyelaulukokemus. Kuoron taiteellisena johtaja toimii MuM Sanna Heikkinen. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelmalehtisen hinta on 10 euroa, myynti ovelta tuntia ennen konsertin alkua.

 

Rantakylän kirkossa puolestaan konsertoivat tiistaina 19.12. klo 19 sopraanot Talvi-Maaria Turunen ja Henna-Mari Luolamo. ”Valot Tuhannet” -joulukonserteilla on pitkät perinteet Pohjois-Karjalassa. Tänä vuonna konsertti kantaa lisänimeä ”helkkyvä joulu” kun sopraanot Talvi-Maaria Turunen ja Henna-Mari Luolamo maalaavat äänillään yleisölle tuttuja jouluisia maisemia. Musiikin johdosta vastaa pianisti Tuomas A. Turunen ja estradille nousee myös sellisti Ville Kivivuori. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 20€

 

Sunnuntaina 17.12. klo 18 kuullaan Enon kirkossa joulukonsertti ”Oi, käykää ystävät laulamaan!”.  Konsertissa esiintyvät Enon seurakunnan kirkkokuorot. Konserttiin on vapaa pääsy.

Katso lisää konsertteja www. hoosianna.fiTakaisin