30.11.2017 | Musiikki

Jouluisia tunnelmia ja kuoromusiikkia Joensuun kirkoissa

Konservatorion laulunopiskelijat tuovat valonpilkahduksen vuoden pimeimpään aikaan ”Joulun Ihme” -konserteissa. Konsertit soivat maanantaina 4.12. klo 18 Pielisensuun kirkossa, tiistaina 5.12. klo 18 Joensuun kirkossa ja keskiviikkona 7.12. klo 18 Rantakylän kirkossa.

Ohjelmisto koostuu sekä perinteisistä hartaista joululauluista että harvemminkin kuulluista helmistä. Konserteissa kuullaan lisäksi muun muassa oratorio-aarioita ja instrumentaalimusiikkia. Laulajia säestävät pianotaiteilijat Jaroslava Kotorova sekä Kemal Achourbekov. 

Konsertteihin on vapaa pääsy, käsiohjelma 7 e stipendirahaston hyväksi.

 

Itsenäisyyspäivän aattoiltana 5.12. Joensuussa kajahtaa Ristin maa -konsertti, jossa esiintyy Joensuun alueen eri-ikäisistä laulajista koottu Jippii-kuoro ja -orkesteri. Konserttia on toteuttamassa nyt kolmatta kertaa Joensuun vapaaseurakunnan, Joensuun Helluntaiseurakunnan sekä Kontiolahden ja Pielisensuun seurakuntien musiikkiryhmien laulajia ja soittajia. Kuoroa johtavat kanttorit Mari-Annika Heikkilä, Mikko Juntunen ja Tiina Korhonen.

Konsertti on osa valtakunnallista Ristin maa 2017 -konserttikiertuetta ja konsertin ohjelmisto koostuukin uuden Ristin maa -äänitteen lauluista.

Ristin maa -konsertti Pielisensuun kirkossa ti 5.12. klo 18. Konserttiin on vapaa pääsy, kolehti kerätään.Takaisin