23.11.2017 | Avoimet työpaikat

Seurakuntayhtymä: perheneuvoja, osa-aikainen

Joensuun ev. lut. seurakuntayhtymä on kuuden seurakunnan muodostama kokonaisuus, jossa on noin 53 000 jäsentä ja 170 työntekijää. Seurakuntayhtymässä julistetaan uudelleen haettavaksi

MÄÄRÄAIKAINEN OSA-AIKAINEN PERHENEUVOJAN VIRKA

Joensuun Perheasiain neuvottelukeskus on Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän ylläpitämä yksikkö, jonka toiminnan rahoittamiseen osallistuvat myös Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä ja ympäristöseurakunnat. Toimialueena on koko Pohjois-Karjalan maakunta. Keskuksessa on kuusi työntekijää.

Perheneuvojan työn sisältönä on parisuhteen ja perheen ristiriitoihin sekä elämän kriisitilanteisiin liittyvä yksilö- ja parityöskentely. Toisena painopistealueena ovat työnohjaustehtävät.

Haemme tiimiimme määräaikaista (2 vuotta), osa-aikaista (52 %) perheneuvojaa ajalle 1.1.2018-31.12.2019. Työtehtävät jakautuvat kolmelle päivälle viikossa Lieksan ja Nurmeksen toimipisteisiin sekä Joensuun keskukseen. Virkapaikaksi määritellään jokin näistä työpisteistä.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja henkilökohtainen soveltuvuus. Kirkon perheneuvojan erikoistumiskoulutus ja aiempi kokemus terapiatyön alalta luetaan eduksi. Hakijan on varauduttava osallistumaan soveltuvuustutkimukseen. Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Hänen tulee esittää ennen työn aloittamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla 1.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on vaativuusryhmän 602 mukainen ja määräytyy pätevyyden mukaan.

Hakemus ansioluetteloineen osoitetaan 15.12.2017 klo 15.00 mennessä Perheasiain neuvottelukeskuksen toimikunnalle s-postitse osoitteella minna.paavola@evl.fi tai kirjeitse osoitteeseen Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä, PL 10, 80101 Joensuu. Sähköpostin aihekenttään tai kuoreen merkintä ”Perheneuvoja”. Aikaisempaan (22.9.2017 päättyneeseen) määräaikaisen osa-aikaisen perheneuvojan avoimeen virkaan osoitettuja hakemuksia emme ota huomioon valinnassa.

Lisätietoja antavat perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja Anna-Riitta Pellikka, puh. 050 568 1739 ja
yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Tuomo Käyhkö, puh. 050 385 5144.

Joensuussa 21.11.2017, Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvostoTakaisin