hautausmaa

Hautaus- ja puistopalvelut

Hauta- ja puistotoimessa hoidetaan hautaukset, hautausmaiden suunnittelu ja rakentaminen, yleishoito sekä hautainhoitorahaston hoitoon annettujen hautojen hoito. Yhtymällä on käytössään kahdeksan hautausmaata, joista kolme sijaitsee kaupunkialueella (Joensuu, Utra, Kettuvaara). Muut hautausmaat sijiatsevat Pyhäselässä, Enossa, Tuupovaarassa, Kiihtelysvaarassa ja Hoilolassa.

Hautaustoimituksista sovitaan seurakunnantoimiston kanssa. Poikkeuksena on Joensuun seurakunta, jonka osalta hautauksista sovitaan suoraan hautausmaan toimiston kautta.

Katso myös

Ajankohtaista

25.09.2019 | Hautaus- ja puistopalvelut
Pyhäinpäivän ja joulun hautakynttilöiden tilausaika käynnissä
Tilaukset tulisi tehdä 30.9. mennessä hautausmaan toimistoon.
» Lue lisää

20.06.2019 | Hautaus- ja puistopalvelut
Hautojen hallinta-aikojen päättymisestä ilmoitellaan jälleen vihreillä merkeillä
Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän ylläpitämillä hautausmailla on asetettu ilmoituksia haudoille, joiden hallinta-aika on päättynyt vuoden 2018 lopussa. Hallinta-ajan jatkamisesta tulee ilmoittaa hautausmaan toimistoon 31.12.2019 mennessä. Luettelo ao. hautapaikoista tässä uutisessa.
» Lue lisää

09.05.2019 | Hautaus- ja puistopalvelut
Hautausmailla ei saada vettä vielä kaikkialle
Hautaus- ja puistopalveluiden toimistoon on tullut jonkin verran kyselyitä veden saannista. Kaikilla hautausmailla vesijohtoverkostot eivät ole vielä käytössä.
» Lue lisää

19.12.2018 | Hautaus- ja puistopalvelut
Joensuun hautausmaan liikenteeseen muutoksia jouluna
Joulu on vilkasta aikaa hautausmailla. Joensuun hautausmaalla mahdollisesti syntyviä ruuhkia pyritään vähentämään perinteiseen tapaan muuttamalla liikennejärjestelyjä.
» Lue lisää

Tilaa Rss feed