Rantakylän seurakunnan kirkkoherranvaalit

Rantakylän seurakunta on yksi Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän kuudesta seurakunnasta. Työntekijöitä vuonna 1983 perustetussa seurakunnassa on 24 ja jäseniä seurakuntaan kuuluu noin 10 800.

Rantakylän uusi kirkkoherra valitaan välillisellä vaalilla. Tämä tarkoittaa sitä, että kirkkoherran valinnasta päättää Rantakylän seurakuntaneuvosto. Seurakuntalaisilla on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa irkkoherran valintaan kertomalla näkemyksensä seurakuntaneuvoston jäsenille.

Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli on nimennyt vaalien ulkopuoliseksi valmistelijaksi lääninrovasti Petri Raskin. Rantakylän seurakuntaan on perustettu myös erillinen vaalityöryhmä, johon kuuluvat Outi Kärnä, Inari Malinen, Mari Matikainen, Pentti Saukkonen ja Timo Vattulainen. Vaalityöryhmä päättää mahdollisista ehdokkaiden haastatteluista ja soveltuvuustesteistä.

Tutustu ehdokkaisiin

Ari Autio

Anna Holopainen

Markku Koistinen

Jaakko Muhonen

Jukka Reinikainen

Koistinen Markku pieni

Katri Vilén

 

Ajankohtaista

15.11.2018 | Kirkkoherranvaali Rantakylässä
Ari Autio valittiin Rantakylän kirkkoherraksi
Rantakylän seurakunnan uudeksi kirkkoherraksi on valittu Ari Autio. Autio toimii tällä hetkellä Keravan seurakunnan kirkkoherrana. Hän on työskennellyt aiemmin myös Rantakylän seurakunnassa pappina neljän vuoden ajan.
» Lue lisää

06.11.2018 | Kirkkoherranvaali Rantakylässä
Rantakylän kirkkoherraehdokkaat kaikille avoimessa haastattelussa su 11.11.
Tilaisuus pidetään heti klo 10 alkavan messun ja kirkkokahvien jälkeen.
» Lue lisää

11.10.2018 | Kirkkoherranvaali Rantakylässä
Kirkkoherran virkaan haastatellaan neljä hakijaa
Rantakylän seurakunnan kirkkoherran virkaan haastatellaan neljä hakijaa. Seurakuntaneuvosto on päättänyt kutsua haastateltavaksi Ari Aution, Anna Holopaisen, Jaakko Muhosen ja Jukka Reinikaisen.
» Lue lisää

25.06.2018 | Kirkkoherranvaali Rantakylässä
Rantakylän kirkkoherran virkaan kuusi hakijaa
Rantakylän seurakunnan kirkkoherran virkaa haki kuusi henkilöä. Kirkkoherran virka avautuu 1.1.2019 nykyisen kirkkoherran Tuomo Käyhkön siirtyessä eläkkeelle.
» Lue lisää

25.05.2018 | Kirkkoherranvaali Rantakylässä
Kirkkoherran virka hakuun Rantakylän seurakunnassa
Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli on julistanut haettavaksi Rantakylän kirkkoherran viran. Virka tulee avoimeksi 1.1.2019 nykyisen kirkkoherra Tuomo Käyhkön siirtyessä eläkkeelle.
» Lue lisää

Tilaa Rss feed