www_kehakukat

Rantakylän seurakunta

Elämässä läsnä - kohtaamme ja välitämme.
Herra, meidän Jumalamme, ole lempeä meille, anna töillemme menestys, siunaa kättemme työt.
- Psalmi 90:17


Elo-syyskuu on uuden aloittamisen aikaa. Koulut, ammattikorkeakoulut ja yliopistot aloittavat uuden opintovuoden. Kesälomilta palataan takaisin töihin. Myös seurakunnissa monet työmuodot alkavat uudestaan kesätauon jälkeen.

Elokuussa on vielä mahdollisuus osallistua kesäajan tapahtumiin, kuten Utran kirkon musiikki-iltoihin, kesäkahveihin Utran saaren kodalla, tai vaikkapa PopUp-lettukahvilaan Rantakylän kirkon pihalla.

Syksyllä on hyvä mahdollisuus lähteä mukaan myös seurakunnan eri toimintamuotoihin. Lauluryhmät, lukupiirit, raamatturyhmät ja muut eri toimintamuodot käynnistyvät elo-syyskuun aikana. Lisäksi seurakunnassa on tarjolla erilaisia vapaehtoistehtäviä, kuten letunpaistaja, messuavustaja tai kirkkokahvin keittäjä. Seurakuntien tarjoamia vapaaehtoistöitä löytyy www.vapaaehtoistyo.fi -sivustolta.

Läpi vuoden seurakunnan viikoittaisen toiminnan kohokohta on sunnuntain messu, jossa kokoonnutaan yhteen kuulemaan Jumalan sanaa, rukoilemaan, nauttimaan ehtoollista, laulamaan ja kohtaamaan toisia ihmisiä. Syyskuun alusta messun jälkeen on taas tarjolla kirkkokahvit, joissa on tilaisuus tavata tuttuja ja tuntemattomia sekä keskustella seurakunnan työntekijöiden kanssa. Tervetuloa kirkkoon.

Ajankohtaista

18.09.2019 | Ajankohtaista
Kasteen ja kummiuden teemaviikko 23.-29.9. Joensuussa
Viikolla voi tuoda lapsensa kasteelle valmiisiin puitteisiin,lähteä kummin kanssa HopLopiin tai osallistua vaikkapa Kummipäivään Noljakan kirkolle.
» Lue lisää

16.09.2019 | Ajankohtaista
Kirkon menettämisen vuosipäivää vietetään Kiihtelysvaarassa su 22.9.
Nokian seurakunnan lahjoittama flyygeli soi ensi kertaa rauniokirkossa.
» Lue lisää

12.09.2019 | Ajankohtaista
Joensuun seurakunta tarjoaa uudenlaisen tavan kastaa lapsi
Aamukaste-tapahtuma 29.9. tarjoaa valmiit, maksuttomat puitteet ristiäisille seurakuntakeskuksessa.
» Lue lisää

Tilaa Rss feed