ylakuva_katto

Joensuun evankelis-luterilainen seurakunta

Tule mukaan!

Yhteyttä meille suo,
yhteinen on asiamme,
yhteisymmärrystä luo
koko seurakunnassamme.
Yhdessä suo suunnitella,
kuunnella ja neuvotella.
- virsi 443:3

Olohuoneen ikkunan takana on pihlaja, pyhäksi puuksikin kutsuttu, täynnä punaisia marjoja. On jo syksyn tuntu. Joensuun seurakunta tarjoaa monenlaista toimintaa kaiken ikäisille. Erilaiset kerhot ja ryhmät kokoontuvat seurakuntamme eri tiloissa syyskuusta lähtien. Tervetuloa myös sunnuntaisin klo 10 Joensuun kirkon messuun, klo 12 Noljakan kirkon messuun sekä torstaimessuun klo 12 Joensuun seurakuntakeskukseen

Tule rohkeasti mukaan!
Joensuun seurakunnan strategia kuvaa seurakuntaamme näin: ”Joensuun seurakunta on Pohjois-Karjalan maakunnan ja Joensuun kaupungin keskellä. Näin seurakuntaan kohdistuu omaa aluetta ja jäsenistöä paljon laajempia toiminta- ja yhteistyöodotuksia. Muuttoliike on merkittävä tekijä seurakunnan olemusta ajateltaessa. Seurakunta jakaantuu selkeästi kahteen erilaiseen maantieteellisen alueeseen kantakaupunkiin ja Noljakkaan.”

Petri Rask
, Joensuun seurakunnan kirkkoherra 

Ajankohtaista

21.08.2019 | Ajankohtaista
Lapsensa menettäneille oma sururyhmä tänä syksynä Joensuussa
Sururyhmä on ohjattu vertaistukiryhmä, jossa voi luottamuksellisesti puhua omasta surustaan toisten samassa tilanteessa olevien kanssa.
» Lue lisää

21.08.2019 | Ajankohtaista
Kouluikäisten kerhokausi käynnistyy - valtaosa kerhoista maksuttomia
Kerhoihin ilmoittautuminen on jo käynnissä Joensuun, Pielisensuun ja Enon seurakunnissa.
» Lue lisää

19.08.2019 | Ajankohtaista
Seurakunnat aktiivisesti mukana Joen Yössä
Joensuun seurakunnat järjestävät Joen Yön yhteydessä Kuutamoillallisen, ekomessun, lintuteemaisen konsertin ja perhetapahtuman.
» Lue lisää

Tilaa Rss feed