Lasten ja nuorten musiikkiryhmät

”Onneni on olla Herraa lähellä, tahdon laulaa Hänen teoistaan.” - virsi 517

Seurakuntien järjestämä lasten musiikkitoiminta on suunnattu lähinnä ala-kouluikäisille, nuorten musiikkiryhmiin ovat tervetulleita yläkouluikäiset ja sitä hiukan vanhemmat. Alla olevasta listasta löydät lyhyen kuvauksen toimivista ryhmistä, harjoitteluajan ja -paikan sekä kyseisen ryhmän yhteyshenkilön tietoineen. Osallistua voi yli seurakuntarajojen. Toiminta on maksutonta.

Löydä laulun ilo ja tule rohkeasti mukaan!
Joensuun seurakunta
 • Musajuttu
  Kaikenkirjava kuoro ja musiikkiryhmä, joka esiintyy hyvin erilaisissa messuissa pitkin talvea. Kuoroharjoitusta ennen on tarjolla pientä välipalaa päivän raadannan jälkeiseksi virkistykseksi. Myös lastenhoito järjestetään tarvittaessa. Mukana voi roikkua koko kauden, tai tulla tiettyihin periodeihin pelkästään. Saa tulla laulamaan ja/tai soittamaan. Musisoinnin ideana on yhdessä oppiminen ja kokeminen. Mitä ei osata, se opetellaan!
  Kenelle: Mukaan ovat tervetulleita niin riparin käyneet nuoret, isoset, opiskelijat, kuten myös aikuiset, niin sinkut, kuin perheelliset.
  Harjoitukset: Joensuun seurakuntakeskuksella, Kirkkokatu 28, torstaisin klo 16-18
  Kuoronjohtaja: Matti Turunen, puh. 050 4311 627
Pielisensuun seurakunta
 • Uudet ja jo mukana toimivat laulajat ja soittajat, tervetuloa!
  Lasten ja nuorten musiikkiryhmät alkavat viikolla 2. Ryhmät eivät kokoonnu viikoilla 10 ja 15. Kerhot päättyvät viikolla 17. Tiedustelut tiina.a.korhonen@evl.fi
 • Tiuku-musakerho
  Ryhmät palvelevat säännöllisesti perhemessuissa. Keväällä tehdään retki.
  Kenelle:
  tytöille ja pojille.
  Harjoitukset:
  maanantaina Karsikon koululla Sirkkalassa klo 14.15-15, tiistaina Iiksenvaaran koululla klo  12.30-14.30, tiistaina Karhunmäen koululla klo  15-15.45, keskiviikkona Pielisensuun kirkolla klo 13.15. ja klo 14.15.
  Lisätietoja: kanttori Tiina Korhonen, puh. 050 3675 172, tiina.a.korhonen(at)evl.fi

 • Mosaiikki
  Laulavien ja soittavien nuorten verkosto.
  Kenelle:
  yli 12-vuotiaille nuorille
  Harjoitukset:
  maanantaina klo 15-16 Karsikon koululla Sirkkalassa, keskiviikkona klo 15.15-16.15. Pielisensuun kirkolla
  Lisätietoja:
  kanttori Tiina Korhonen, puh. 050 3675 172, tiina.a.korhonen(at)evl.fi

 • Tikva
  Kuoro ja yhtye koostuu Joensuun alueen nuorista soittajista ja laulajista. Ryhmä rikastuttaa alueen jumalanpalveluselämää soittamalla ja laulamalla monissa messuissa.  Uusia laulajia otetaan mukaan elokuussa.
  Kenelle:
  opiskelijoille ja nuorille aikuisille
  Harjoitukset:
  Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 17.30-19 Joensuun seurakuntakeskuksessa. Tikva-soitinyhtyeen soittajat harjoittelevat yhdessä sovittavan aikataulun mukaan.
  Lisätietoja: Mikko Juntunen, mikko.juntunen@evl.fi (kuoro), olli.hirvikangas@gmail.com (soitinyhtye).

Rantakylän seurakunta
 • Lapsikuoro Trioli
  Trioli kokoontuu kerran viikossa kahdessa eri ryhmässä, joista voit valita sopivamman. Tule mukaan viettämään mukava hetki yhdessä! Harjoituksissa tarjotaan välipala ja lauletaan mukaansa tempaavia lauluja, joita esitämme mm. Mukulamessuissa.
  Kenelle:
  alakoululaisille
  Harjoitukset:
  torstaisin Mutalan ryhmä kokoontuu Mutalan kirkolla klo 14 ja Rantakylän ryhmä Rantakylän kirkolla klo 15. Ryhmistä voi valita sopivamman.
  Kuoronjohtaja:
  kanttori Pasi Karjalainen, puh. 050 5812 485

Pyhäselän seurakunta
 • Kapsäkki, nuorten aikuisten laulu- ja soitinryhmä, kokoontuu torstaisin parittomilla viikoilla seurakuntatalolla, Hammaslahdentie 76. Tiedustelut kanttori Liisa Kettunen puh. 050 4962 593, liisa.kettunen@evl.fi