07.08.2017 | Musiikki

Suomalainen iltasoitto Enossa

Suomalainen iltasoitto soi sunnuntaina 13.8. Eno seurakuntatalossa. Viulisti Liisa Karhu, pianisti Ville Pääkkönen, kanttori Lahja Haapasalo ja lauluryhmä Dolce tulkitsevat suomalaisia klassisia ja hengellisiä säveliä.

Illan aikana tehdään musiikkimatka suomalaisen kansallisromanttisen ja hengellisen musiikin parissa. Ohjelmistossa on mm. tummaäänisen alttoviulun ja pianon tulkintana Toivo Kuulan teoksia. Sinivalkeita hengellisiä säveliä esittää Enon seurakunnan Dolce-lauluryhmä kanttori Lahja Haapasalon johdolla.

Duo Karhu ja Pääkkönen tekee yhteistyötä periodeittain Suomessa. Karhu toimii viulu- ja muskariopettajana Joensuun konservatoriolla ja Joensuun seudun kansalaisopistossa sekä freelancer- muusikkona eri produktioissa. Pääkkönen opiskelee kapellimestariopinnoissa vaihto-oppilaana Lizt- akatemiassa tulevana lukuvuonna 2017-2018.

Konsertti on osa Joensuun seurakuntien Suomi 100-tapahtumia. Klo 18 alkavaan konserttiin on vapaa pääsy. Konsertissa on kahvit ja arpajaiset lähetystyön hyväksi.Takaisin