01.06.2017 | Retket, leirit ja matkat

Patikointi Patvinsuolla 26.-27.8.2017

Lähdemme kimppakyydein klo 9 Rantakylän kirkolta. Seurakunta maksaa kuljettajille bensarahaa. Perillä luvassa on patikointia maksimissaan kolmessa ryhmässä, reitteihin voit tutustua ennakkoon oheisen linkin takaa.

Lauantaina syödään päivällä omia eväitä. Klo 16 tarjolla on keitto-ateria, jonka jälkeen halukkailla on mahdollisuus saunomiseen. Klo 17-21 voi osallistua Laulavaan piknikiin, jossa esiintyvät Lieksan Mieslaulajat ja Nuotta -kuoro. Lisäksi illan päätteeksi on ulkosalla tarjolla piknik-ateria ulkona, josta erillinen maksu 15 eur. Ilta päättyy ehtoollisen viettoon.

Yövymme Suomun talossa ja Opastuskeskuksen yläkerrassa. Vuoteita riittää 25:lle. Patikoijien tulee ottaa mukaan oma makuupussi ja tyyny (+retkipatja). Sunnuntaina jatkamme aamupalan jälkeen patikointia, jolle saamme eväät mukaan. Takaisin Joensuussa ollaan noin klo 15-16.

Patikointiretken hinta on 50 €, ei siis sisällä erillistä piknik-ateriaa. Ilmoittautuminen verkossa su 13.8. mennessä. Osallistujille lähetetään tarkemmat tiedot sähköpostilla.

Tiedustelut: Anna Holopainen, p. 050 5858714, anna.holopainen@evl.fiTakaisin