Tervetuloa rippikouluun!

Rippikoulu on ihmettelyn ja pohdinnan aikaa. Rippikoulussa on aikaa pysähtyä kristinuskoon liittyvien asioiden ja mysteerien äärelle. Rippikoulussa opimme elämään yhdessä toisten kanssa ja kunnioittamaan sitä kaikkea mitä meille on annettu. Rippikoulussa etsimme ja tutustumme tiehen, jota pitkin on turvallista kulkea ja kohdata niin ylä- kuin alamäkiäkin. 

Nuori, mikäli et kuulu ev.lut. seurakuntaan, mutta haluat rippikouluun, ota yhteyttä seurakuntaan. Yhteystiedot oikealla.

Rippikouluun liittyen yhteydenotot nuorisotyönohjaaja Jenna Koivistoon. Yhteystiedot oikealla.

Rippikoulu 2018

Rippikouluinfo 8. luokille syyskuun aikana

Kirjeet koteihin ennen syyskuun loppua

Tarkempaa infoa elo-syyskuun aikana päivämääristä ja kirjeenä suoraan kotiin.

10.-15.6.2018 Rippileiri Vaivion leirikeskuksessa
Leirikirje jaetaan ennakkoleirin yhteydessä. 

17.6.2018 klo XX Konfirmaatio XX kirkossa

 

Huom! Jos jostain syystä ilmoittautuminen unohtui tai et päässyt paikalle, ole pikimmiten yhteydessä nuorisotyönohjaaja Jenna Koivistoon. Yhteystiedot oikealla. 

 

Huomioitavaa valokuvauksesta ja tekijänoikeuksista

Kerhoissamme/leireillä/retkillä ja toiminnassa voidaan ottaa valokuvia tai videokuvaa, jota voidaan käyttää seurakunnan julkaisuissa, Internet-sivuilla (janoa.fi, Facebook, Instagram...) tai näyttää videokuvaa/kuvia seurakunnan toiminnassa. Toiminnassa myös tuotetaan erilaisia tuotoksia, joiden tekijänoikeudet kuuluvat alaikäisen huoltajalle. Alaikäisen huoltaja voi kieltää kuvien julkaisun kerhon aikana erillisellä kirjallisella lapulla. Lappu toimitetaan allekirjoituksella ja nimellä varustettuna ryhmän työntekijälle. Jos julkaisu kielletään, kuvista sumennetaan ko. henkilön kasvot. Samoin toimitaan teosten julkaisun kanssa.