Tervetuloa rippikouluun!

Pienen alkukankeuden jälkeen, ILMOITTAUTUMINEN TOIMII NYT! Pahoittelemme vikaa ilmoittautumisessa!

Muistathan ryhmätoiveiden kohdalla täyttää mahdollisimman monta sopivaa vaihtoehtoa! Kaikki valinnat ovat tällä hetkellä toiveita, joten perusteluihin ei kannata laittaa esim. "Kaikki kaverit ovat siellä", koska ryhmävalinnat tehdään vasta viikolla 41.

Päivitys 21.9.: KESÄN LEIRIEN SUOSION VUOKSI, TALVIRIPARI ON PERUTTU JA KESÄLLE ON LISÄTTY YKSI LEIRI LISÄÄ (Hietsu 4)!

Jos haluat lisätä tämän leirin vielä leiritoiveisiisi, ole yhteydessä Nonna-Omenaan! 

Rippikoulu 2017-2018

Rippikouluinfo Pyhäselän koululla pe 15.9.! Sähköinen ilmoittautuminen aukeaa su 17.9. klo 09.00. Ripari-infossa jaetaan vihko, jossa ryhmien aikataulut ja ohjeet ilmoittautumiseen! Tässä linkki ilmoittautumiseen!

 

Poissaolijoille ja muualla koulussa oleville seurakunnan jäsenille infovihko lähetetään postitse. 

Rippikoulu koskettaa nyt sinua nuori, joka täytät vuoden 2018 aikana 15 vuotta, tai olet jo täyttänyt aiemmin.

2017 rippikoulun aloittanut, jos rippikoulusi on jäänyt kesken tai aloittamatta ja nyt olisi parempi ajankohta sen suorittamiseen, ole yhteydessä Nonna-Omenaan.

Rippikoulu alkaa kaikkien rippikoululaisten yhteisellä kanavapäivällä lauantaina 28.10.2017 ja osallistumisella messuun sunnuntaina 29.10. klo 10. Messu ja sen jälkeen oleva lyhyt info on tarkoitettu sekä rippikoululaisille että heidän huoltajilleen.

Rippikoululaiset voivat messu- ja ehtoollisopetuksen saatuan halutessaan osallistua ehtoolliselle oman ryhmän ohjaajien kanssa, esim nuortenmessuissa. Rippikoululaiset voivat edelleen tulla myös siunattavaksi alttarin ääreen ehtoollisen aikana.

 

PÄIVÄ: Konfirmaatio su 13.5.

HIETSU 1: Leiri 3.-8.6. ja konfirmaatio 10.6.

HIETSU 2: Leiri 10.-15.6. ja konfirmaatio 17.6.

HIETSU 3: 24.-29.6. ja konfirmaatio 1.7.

HIETSU 4: 5.-10.8. ja konfirmaatio 12.8. 

 

 

RIPARIPASSIIN
Täytetyn Riparipassin palautus kanavapäivässä 28.4. tai 5.5. Läsnäolot kevään yhteisissä tapaamisissa ja täytetty riparipassi ovat edellytys leirille lähtöä varten! Talviryhmällä passin palautus leirin jälkeen keväällä.

 

Nuortenillat: pääsääntöisesti perjantaisin Reijolan seurakuntatalolla.  (tarkista paikka www.janoa.fi "Nuoret"

 

Muutokset aikatauluissa harmillisia, mutta mahdollisia. Muutoksista infotaan ryhmätekstiviesteillä. Merkkaathan siis selkeästi oman ja huoltajan puhelinnumeron!