Nuorisotyö

Nuorisotyö on sitä, mitä me tehdään siitä! 
Nuorisotyötä ei ole ilman nuoria! Muistathan, että voit tuoda omia ideoitasi toiminnasta nuorisotyönohjaajalle! Toiveena oma paikka seurakunnassa, toteutetaan se yhdessä! Myös nuorisotyön vastuuryhmässä on paikka juuri sinulle, jolla on ajatuksia siitä, mitä Vaara-Karjalan seurakunnan nuorisotyö voisi olla.
Mukana elämässäsi 
Muista myös, että nuorisotyönohjaaja on olemassa teitä nuoria varten! Joten oli murhetta tai iloa, niin niitä on mahdollista jakaa kahden keskenkin nuorisotyönohjaajan kanssa. Huoli voi olla arkinen tai mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Nykäse hihasta koulussa, seurakunnan jutuissa tai laita viestiä!

Nuorisotyönohjaaja voi tulla myös mahdollisuuksien mukaan pyynnöstäsi juhliisi (lakkiaiset, tms...). 

Syksy 2017 

Nuorten illat Heinävaara

Kerran kuussa perjantaisin klo 16.00-20.00 Heinävaaran kerhotilalla (Pitkäpelto 1 H 14). Nuorten illoissa tarjolla pientä naposteltavaa, työskentelemme jonkin teeman äärellä ja päätämme illan sisaruspiiriin.

22.9.
13.10.
10.11.
1.12.

Ohjelma:

16.00 -> vapaata oleilua, pientä välipalaa
18.00 -> illan teema, hartaus tms.
19.55 -> Sisaruspiiri ja ovet kiinni

Yökahvila Tuupovaara

7.10.
11.11.
2.12.


Kerran kuussa lauantaina Tuupovaaran seurakuntatalolla klo 17-21. Yökahvilassa tarjolla pientä naposteltavaa, mahdollisuus lautapelailuun ja vapaaseen oleiluun. Tervetuloa kaikki 13-vuotiaasta ylöspäin. 

Yökahvila Kiihtelysvaara

30.9.
14.10.
4.11.


Kerran kuussa lauantaina Kiihtelysvaaran seurakuntatalolla klo 17-21. Yökahvilassa tarjolla pientä naposteltavaa, mahdollisuus lautapelailuun ja vapaaseen oleiluun. Tervetuloa kaikki 13-vuotiaasta ylöspäin. 

Tapahtumat 2017

19.8. Veisuyö seurakuntakeskuksella klo 18 eteenpäin lauletaan yhdessä veisukirja läpi ja hengaillaan yhdessä veisujen äärellä aamuun asti.

17.-19.11. Maata Näkyvissä festarit, huikeinta ikinä!

15.12. Adventtiveisut, jossa tänä vuonna esiintyy PARK 7! Lisäksi perinteistä puuroa ja huikeaa ohjelmaa Joensuun seurakuntakeskuksella. Ilmoittautuminen alkaa 1.11.2017 tästä

 

Huomioitavaa valokuvauksesta ja tekijänoikeuksista

Kerhoissamme/leireillä/retkillä ja toiminnassa voidaan ottaa valokuvia tai videokuvaa, jota voidaan käyttää seurakunnan julkaisuissa, Internet-sivuilla (janoa.fi, Facebook, Instagram...) tai näyttää videokuvaa/kuvia seurakunnan toiminnassa. Toiminnassa myös tuotetaan erilaisia tuotoksia, joiden tekijänoikeudet kuuluvat alaikäisen huoltajalle. Alaikäisen huoltaja voi kieltää kuvien julkaisun kerhon aikana erillisellä kirjallisella lapulla. Lappu toimitetaan allekirjoituksella ja nimellä varustettuna ryhmän työntekijälle. Jos julkaisu kielletään, kuvista sumennetaan ko. henkilön kasvot. Samoin toimitaan teosten julkaisun kanssa.  
mnf17banneri3.0Piäni
 
holylan