Isoskoulutus Vaara-Karjalan seurakunnassa

Isoskoulutukseen ovat tervetulleita kaikki rippikoulun käyneet nuoret, jotka haluavat toimia seurakunnan leireillä isosina sekä olla muuten mukana seurakunnan toiminnassa. Koulutus kestää vuoden ja toteutuu säännöllisinä ryhmätapaamisina.

Jos olet kiinnostunut isoskoulutuksesta ja sinulla on jotain kysyttävää voit olla yhteydessä nuorisotyönohjaaja Jenna Koivistoon joko puhelimitse, sähköpostitse tai Facebookin kautta. 

 

Isoskoulutuksen kehittyneempi muoto OHO-koulutus

Uudet tuulet puhaltavat ja iskona tunnettu isoskoulutus laajenee OHO-koulutukseksi eli ohjaajakoulutukseksi. Ohjaajakoulutuksessa käydään läpi erilaisten ryhmien ohjaamiseen liittyviä asioita, tutustutaan seurakunnan erityispiirteisiin ohjaamisessa ja harjoitellaan käytännössä ohjaajana toimimista. OHO valmentaa sekä kerhonohjaajan tehtäviin että isosen tehtäviin.

 

OHO kokoontuu kerran kuussa sekä rohkaisee ottamaan osaamisesi omiin käsiisi osallistumalla seurakunnan toimintaan.

 

8.1. klo 11-16.30 Kiihtelysvaaran srktalo

12.2. klo 11-16.30 Kiihtelysvaaran srktalo

17.-19.2. Isosleiri Vaivion leirikeskuksessa

19.3. klo 11-16.30 Tuupovaaran srktalo

9.4. klo 11-16.30 Tuupovaaran srktalo 

Leiri 5.-7.5. Riparilaisten ennakkoleiri

25.5. Helahulinat ja isosten tehtävään siunaaminen 

 

KATSO MITÄ MUUTA NUORTEN TOIMINTAA SEURAKUNTAMME TARJOAA! TÄÄLTÄ !

 

Huomioitavaa valokuvauksesta ja tekijänoikeuksista

Kerhoissamme/leireillä/retkillä ja toiminnassa voidaan ottaa valokuvia tai videokuvaa, jota voidaan käyttää seurakunnan julkaisuissa, Internet-sivuilla (janoa.fi, Facebook, Instagram...) tai näyttää videokuvaa/kuvia seurakunnan toiminnassa. Toiminnassa myös tuotetaan erilaisia tuotoksia, joiden tekijänoikeudet kuuluvat alaikäisen huoltajalle. Alaikäisen huoltaja voi kieltää kuvien julkaisun kerhon aikana erillisellä kirjallisella lapulla. Lappu toimitetaan allekirjoituksella ja nimellä varustettuna ryhmän työntekijälle. Jos julkaisu kielletään, kuvista sumennetaan ko. henkilön kasvot. Samoin toimitaan teosten julkaisun kanssa.