Isoskoulutus Vaara-Karjalan seurakunnassa

Isoskoulutukseen ovat tervetulleita kaikki rippikoulun käyneet nuoret, jotka haluavat toimia seurakunnan leireillä ja kerhoissa isosina sekä olla muuten mukana seurakunnan toiminnassa. Koulutus kestää vuoden ja toteutuu säännöllisinä ryhmätapaamisina.

Jos olet kiinnostunut isoskoulutuksesta ja sinulla on jotain kysyttävää voit olla yhteydessä nuorisotyönohjaaja Jenna Johanssoniin joko puhelimitse, sähköpostitse tai Facebookin kautta. 

 

Isostoiminta on muutakin kuin koulutus

Isostoimintaan tärkeänä osana kuuluu koulutus, jossa käydään läpi erilaisten ryhmien ohjaamiseen liittyviä asioita, opetellaan kantamaan vastuuta kaikenlaisessa toiminnassa ja kasvetaan yhdessä. Isostoiminta valmentaa sekä kerhossa toimivan kerhoisosen tehtäviin sekä leireillä ja muussakin toiminnassa vastuuta kantavan isosen tehtäviin.

Koulutus tapahtuu kerran kuussa sekä rohkaisee ottamaan osaamisesi omiin käsiisi osallistumalla omien mahdollisuuksiesi mukaan kaikkeen seurakunnan toimintaan. Läsnäolosi on arvokasta aina.

ILMOITTAUDU ISOSTOIMINTAAN TÄSTÄ!

Koulutuspäivät


17.9. klo 11-15 Kiihtelysvaaran srktalo
8.10. klo 11-17 Tuupovaaran srktalo

20.-22.10. isosleiri

3.12. klo 11-16 Kiihtelysvaaran srktalo
15.12. klo 18 Joensuun seurakuntakeskus Adventtiveisut ja samalla syyskauden päätös. Ilmoittautuminen alkaa 1.11.2017 tästä klo 15->

21.1. klo 11-17 Kiihtelysvaaran srktalo
2.-4.2. isosleiri
18.3. klo 11-17 Tuupovaaran srktalo 
14.4. Isospäivä retkeilemme sinne 
15.4. Isostoiminnan päätös ja isosten siunaaminen tehtäviinsä

Muita päivämääriä

24.9. Majataloilta (apukäsiä tarvitaan)
18.11. Suomi100 -tapahtuma Kiihtelysvaarassa (apukäsiä tarvitaan)
25.11. Kato mua -tapahtuma (apukäsiä tarvitaan)

... lisää päivämääriä tulossa! 

KATSO MITÄ MUUTA NUORTEN TOIMINTAA SEURAKUNTAMME TARJOAA! TÄÄLTÄ !

 

Huomioitavaa valokuvauksesta ja tekijänoikeuksista

Kerhoissamme/leireillä/retkillä ja toiminnassa voidaan ottaa valokuvia tai videokuvaa, jota voidaan käyttää seurakunnan julkaisuissa, Internet-sivuilla (janoa.fi, Facebook, Instagram...) tai näyttää videokuvaa/kuvia seurakunnan toiminnassa. Toiminnassa myös tuotetaan erilaisia tuotoksia, joiden tekijänoikeudet kuuluvat alaikäisen huoltajalle. Alaikäisen huoltaja voi kieltää kuvien julkaisun kerhon aikana erillisellä kirjallisella lapulla. Lappu toimitetaan allekirjoituksella ja nimellä varustettuna ryhmän työntekijälle. Jos julkaisu kielletään, kuvista sumennetaan ko. henkilön kasvot. Samoin toimitaan teosten julkaisun kanssa.