Vaara-Karjalan seurakunnan tyttöjen ja poikien syksy 2017

Tytöt ja pojat sekä heidän perheensä ovat tärkeä osa seurakuntaa. Jos alla ei ole sinulle ja kotiväellesi sopivaa toimintaa, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Jenna Johanssoniin ja kerro toiveesi.
Mitä sinä ja kotiväkesi haluaisitte seurakunnassa tehdä? Kehittämisehdotukset ovat erittäin toivottuja! Vaikuta siihen, mitä seurakunnassasi tapahtuu! Yhteystiedot oikealla.

TYTTÖJEN JA POIKIEN KERHOT

Alkavat syyskuussa, alkamispäivä merkitty kunkin kerhon kohdalle erikseen. Kerhoja ei ole syyslomaviikolla 42 (16.-22.10.). Kerhot päättyvät viikolla 49.
HUOMIOI KERHOJEN MUUTTUNEET AJANKOHDAT! 

Heinävaaran puuhakerho torstaisin e.-2.lk klo 18-19 ja 3.-6.lk klo 19-20

Heinävaaran puuhakerho kokoontuu Pitkäpelto 1 H 14. Kerhoa ohjaavat kokeneet kerhonohjaajat Silja ja Minna. Ohjelmassa monenmoista puuhaa, pelejä, leikkejä, pientä ruoanlaittoa ja toiveitakin pääsee esittämään kerho-ohjelmaan. Tervetuloa kaikki alakouluikäiset! ILMOITTAUDU KERHOON TÄSTÄ!

Huom! Kerholaisten suuren määrän vuoksi kerho jaettu 21.9. kahteen porukkaan

Kiihtelysvaaran puuhakerho torstaisin 18-19 alkaen 9.11.

Kiihtelysvaaran puuhakerho kokoontuu Kiihtelysvaaran seurakuntatalolla. Ohjelmassa monenmoista puuhaa, pelejä, leikkejä ja toiveitakin pääsee esittämään kerho-ohjelmaan. Tervetuloa kaikki alakouluikäiset! ILMOITTAUDU KERHOON TÄSTÄ! 

Tuupovaaran puuhakerho tiistaisin klo 16.00-17.00

Tuupovaaran puuhakerho kokoontuu Tuupovaaran seurakuntatalolla. Ohjelmassa monenmoista puuhaa, pelejä, leikkejä, pientä ruoanlaittoa ja toiveitakin pääsee esittämään kerho-ohjelmaan. Tervetuloa kaikki alakouluikäiset! ILMOITTAUDU KERHOON TÄSTÄ!

Huomioitavaa valokuvauksesta ja tekijänoikeuksista

Kerhoissamme/leireillä/retkillä ja toiminnassa voidaan ottaa valokuvia tai videokuvaa, jota voidaan käyttää seurakunnan julkaisuissa, Internet-sivuilla (janoa.fi, Facebook, Instagram...) tai näyttää videokuvaa/kuvia seurakunnan toiminnassa. Toiminnassa myös tuotetaan erilaisia tuotoksia, joiden tekijänoikeudet kuuluvat alaikäisen huoltajalle. Alaikäisen huoltaja voi kieltää kuvien julkaisun kerhon aikana erillisellä kirjallisella lapulla. Lappu toimitetaan allekirjoituksella ja nimellä varustettuna ryhmän työntekijälle. Jos julkaisu kielletään, kuvista sumennetaan ko. henkilön kasvot. Samoin toimitaan teosten julkaisun kanssa.