Vaara-Karjalan seurakunnan tyttöjen ja poikien kevät ja kesä 2017

Tytöt ja pojat sekä heidän perheensä ovat tärkeä osa seurakuntaa. Jos alla ei ole sinulle ja kotiväellesi sopivaa toimintaa, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Jenna Koivistoon ja kerro toiveesi.
Mitä sinä ja kotiväkesi haluaisitte seurakunnassa tehdä? Kehittämisehdotukset ovat erittäin toivottuja! Vaikuta siihen, mitä seurakunnassasi tapahtuu! Yhteystiedot oikealla.

TYTTÖJEN JA POIKIEN KERHOT

Alkavat syksyllä viikolla 38 (18-24.9.)

Tapahtumat
Junnupäivä klo 10-16

Junnupäivässä tytöt ja pojat pääsevät päivän aikana puuhaamaan kaikenlaista. Harjoittelemme kädentaitoja, pelaamme yhdessä, ulkoilemme, syömme ja hiljennymme tarinoiden äärelle. Tervetuloa kaikki alakouluikäiset!

 

Kiihtelysvaaran seurakuntatalolla 27.5. Ilmoittaudu TÄSTÄ.


 

Lahja-telttaleiri 28.6.-3.7.2017 

10-14 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu huikea leiri Partaharjun leirikeskuksen maastossa. Teltat valmiiksi ja iloista leirimieltä matkaan! Seikkailu on alkamassa! Klikkaa MAINOS  auki. 

Ilmoittautuminen päättynyt!

Huomioitavaa valokuvauksesta ja tekijänoikeuksista

Kerhoissamme/leireillä/retkillä ja toiminnassa voidaan ottaa valokuvia tai videokuvaa, jota voidaan käyttää seurakunnan julkaisuissa, Internet-sivuilla (janoa.fi, Facebook, Instagram...) tai näyttää videokuvaa/kuvia seurakunnan toiminnassa. Toiminnassa myös tuotetaan erilaisia tuotoksia, joiden tekijänoikeudet kuuluvat alaikäisen huoltajalle. Alaikäisen huoltaja voi kieltää kuvien julkaisun kerhon aikana erillisellä kirjallisella lapulla. Lappu toimitetaan allekirjoituksella ja nimellä varustettuna ryhmän työntekijälle. Jos julkaisu kielletään, kuvista sumennetaan ko. henkilön kasvot. Samoin toimitaan teosten julkaisun kanssa.