janoa_varkka

Pielisensuun seurakunnan kerhot, leirit ja tapahtumat TYTÖILLE, POJILLE ja PERHEILLE syksyllä 2017


KERHOT

KERHOT ALKAVAT VIIKOLLA 36 (4.9.  alkavalla viikolla). Syksyn kerhoesite lähtee kotiin jokaiselle Pielisensuun seurakuntaan kuuluvalle alakouluikäiselle viikolla 35 ja samaan aikaan tiedot tulevat myös tänne näkyviin.  

PARTIO 

Oletko kiinnostunut partiosta? Alueellamme toimii kolme lippukuntaa, jotka ottavat uusia eri-ikäisiä jäseniä. Lippukuntien yhteystiedot saat Siniltä p. 050-3053618. 

LEIRIT

Syksyn leirien ajankohdat päivittyvät sivulle viikolla 35.

MESSUT JA TAPAHTUMAT

 

Kato Mua-perhetapahtuma 25.11.

Lapsen oikeuksien Kato Mua -perhetapahtumaa juhlitaan kolmannen kerran lauantaina 25.11. klo 13-17.30 Joensuun kirkossa ja Yhteiskoulun lukion tiloissa. Tapahtuma on osa Suomi 100 juhlavuoden ohjelmistoa ja siksi monipuolisempi kuin koskaan.

Tapahtuma alkaa perhemessulla Joensuun kirkossa klo 13. Messussa saarnaa lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila yhdessä kouluikäisten papin Katri Vilénin ja lasten kanssa. Musiikista vastaa seurakuntien lapsikuorot. Messussa avustaa suuri joukko kerhoisosia.

Tapahtuma jatkuu messun jälkeen klo 14 lukuisilla toimintapisteillä lukion tiloissa. Lapset voivat perheineen kokeilla jonglöörausta, pelata jättilautapelejä, tehdä ihmeellisiä kemiallisia kokeita tai kokeilla ensimmäistä kertaa Joensuussa tankofutista. Tapahtumassa esiintyvät myös reformaation 500-vuotisjuhlan kunniaksi Auta armias! -teemalla tarinankertoja Kiisi Isotalo ja Taika-Petteri.

Kato Mua perhetapahtuma on maksuton. Tapahtumalla haluamme nostaa toiminnallisesti esille lapsen oikeudet, erityisesti oikeudet tulla nähdyksi ja kuulluksi sekä lapsen oikeuden pyhään.

10-synttärit

25.11. Kato Mua -perhetapahtuman yhteydessä juhlitaan kaikkia kaupungin 10-vuotiaita.

Jos olet täyttänyt tai täytät vuonna 2017 10-vuotta niin nämä juhlat on tarkoitettu sinulle ja perheellesi. Kato Mua -tapahtumassa löytyy sankareille perheineen oma hauska ja vauhdikas toimintapiste. Tervetuloa juhliin! 

 

Syksyn perhemessujen ja tapahtumien ajankohdat päivittyvät sivulle viikolla 35.