bannerikuva talvi jns kirkko

Vaara-Karjalan seurakunta

Laskeudutaan kohti pääsiäistä

Palmusunnuntai, hiljainen viikko ja pääsiäinen - elämme juhlan aikaa. Nyt hiljaisella viikolla käymme läpi Jeesuksen kärsimyshistoriaa ahtitekstien kautta julkaisemalla niitä maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona ääneen luettuina Vaara-Karjalan seurakunnan Facebook-sivulla sekä Toivon tähden Youtube-kanavalla. Lukijana Vaara-Karjalan seurakunnan pappi Jukka Erkkilä.

 

Ajankohtaista

19.04.2018 | Ajankohtaista
Seurakuntavaalien info Rantakylän kirkolla
TO 26.4. klo 17.30-19 pidettävä infotilaisuus on suunnattu heille, jotka harkitsevat ehdokkuutta tai valitsijayhdistyksen perustamista syksyn 2018 seurakuntavaaleissa Joensuun, Pielisensuun, Rantakylän, Pyhäselän, Enon tai Vaara-Karjalan seurakunnassa.
» Lue lisää

18.04.2018 | Ajankohtaista
Seurakuntayhtymän kesätöihin satoja hakijoita
Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän kesätyöt kiinnostivat hakijoita. Hauta- ja puistopalveluiden töitä haki kaikkiaan yli 400 ihmistä. Kirkonoppaan tehtäviin tuli puolestaan 35 hakemusta.
» Lue lisää

16.04.2018 | Musiikki
Liediä, oopperaa ja keväistä yhteislaulua
Lähipäivinä Joensuun ev.lut. seurakunnat järjestävät kolme konserttia, joista yksi on luonteeltaan myös yhteislaulutilaisuus.
» Lue lisää

21.03.2018 | Musiikki
Hiljaisen viikon ja pääsiäisen musiiikkia Joensuun kirkoissa
Joensuun ev.lut. seurakuntien kirkoissa järjestetään palmusunnuntain, hiljaisen viikon ja pääsiäisen aikana useita konsertteja.
» Lue lisää

11.08.2017 | Parisuhde
Parisuhdepatikointi Kuhasaloon 20.9.
Parisuhdepatikointi Kuhasalon luontopolulla keskiviikkona 20.9. klo 17.30-20. Lähde pariksi tunniksi retkeilemään ja pysähtymään parisuhteen kysymysten äärelle
» Lue lisää

Tilaa Rss feed