www_perhemessu

Rantakylän seurakunta

elämässä läsnä - kohtaamme ja välitämme.

Syksy aloitetaan uutta ja etsitään uusia harrastuksia. Seurakuntien syksyn toimintaan voi tutustua vaikka Kirkkotie-lehden välissä jaetusta viikkotoiminnan syysliitteestä. Sieltä löytyy paljon toimintoja eri ikäisille.  Vielä ei ole liian myöhäistä tulla mukaan.

Koteihin on viime äskettäin jaettu pieni kirjanen, Mahdollisuus muutokseen. Kirjasen ovat lähettäneet Pohjois-Karjalan eri kristilliset seurakunnat yhdessä. Kirjanen sisältää erilaisia muutostarinoita. Jumala voi muuttaa elämämme. Moneen kirjan ihmisen tarinaan sisältyy isoja tai pieniä ihmeitä. Se on ihme. Kun Jeesus tulee elämäämme ja saa muuttaa sen.

Rantakylän seurakunnan toiminta-ajatus lukee tuossa yllä. Elämässä läsnä – kohtaamme ja välitämme – kutsuu myös sinua ja meitä kaikkia huomaamaan lähimmäinen, kohtaamaan ja välittämään. Seurakunta olemme me – sinä ja minä – me kaikki. Jumala rakastaa meitä ja Jumalan rakkauden voima antaa meille voimaa rakastaa toisiamme. Siitä alkaa muutos.

Ajankohtaista

24.10.2016 | Musiikki
Pekka Simojoki konsertoi Pielisensuussa
Suomalaisen gospelmusiikin konkari Pekka Simojoki konsertoi pe 28.10. Pielisensuun kirkossa.
» Lue lisää

07.09.2016 | Parisuhde
Parisuhdenluento: Koskaan et muuttua saa
Joensuun pääkirjaston Muikku-salissa, Koskikatu 25, ti 25.10. klo 18-19.30. Luennoitsijana perheneuvoja Kati Häkkinen perheasiain neuvottelukeskuksesta.
» Lue lisää

04.04.2016 | Lapset
Päiväkerhotyö Joensuussa 50 vuotta
Joensuun, Pielisensuun ja Rantakylän seurakunnat juhlistavat 50-vuotista päiväkerhotyötä sunnuntaina 10.4.2016 klo 16 Rantakylän kirkossa. Seurakuntien päiväkerhotyö käynnistyi Joensuussa 21.3.1966, jolloin perustettiin kolme ensimmäistä seurakunnallista päiväkerhoa.
» Lue lisää

Tilaa Rss feed