www_perhemessu

Rantakylän seurakunta

elämässä läsnä - kohtaamme ja välitämme.

Tervetuloa Rantakylän seurakunnan etusivulle! Hienoa, kun olet kiinnostunut, mitä tämä kesä tuo tullessaan. Pianhan olemme jo tilanteessa, josta virsi 105 kauniisti kertoilee:

”Lehti puhkeaa jo puihin, valkoruusut aukeilee.
Lounatuuli hiljaisena Eedomista puhaltaa.”

Eipä ihme, että kerholaiset ja koululaiset riemuin kirmailevat retkillään Vaivion kurssikeskukseen, jonne myös riparilaiset heti kesäkuun alussa suuntaavat elämänsä seikkailuun.

Niin. Kesä todellakin on erityistä juhlien aikaa. Kasvu, ilo ja valo näkyy paitsi luonnossa, myös ihmismielessä. Joillekin eka luokka on takana ja toisille ojennetaan jo päästötodistuksia. Aherrus palkitaan, ja on koko kesä aikaa virvoittaa sieluaan auringon paisteessa, lämpimien vesien syleilyssä ja hyvien ystävien seurassa. Uusiakin tuttavuuksia voi solmia vaikkapa alakoululaisten lomakerhossa tai sunnuntaiaamujen messuissa - kirkossa keskellä kylää. Ja mikä olisikaan paremmin kohdallaan, kuin juhannuksen leppeä ilta Rantakylän kirkkopihassa.

Kirkkopihan pölkyillä voit kokea keskikesäisinä torstai-iltoina nostalgisia yhteislauluhetkiä. Eikä tässä vielä kaikki: läpi kesän voit kokea Utran kirkossa sunnuntai-iltaisin musiikillista nautintoa ja hartauden voimaannuttavia hetkiä.

Näillä virren sanoilla haluamme kutsua sinua tapahtumiimme ja toivottaa oikein siunattua kesää:

”Kesälinnut taivaan alla iloisina lentävät.
Sulaneella sydämellä laulaa toukomettiset.
Elämä ja autuus loistaa Herran seurakunnassa.”

Ajankohtaista

15.08.2016 | Retket, leirit ja matkat
Työikäisten syysvaellukselle lokakuussa
Matkamme suuntautuu la 1.10. Ilomantsin Petkeljärvelle, jossa voi vaeltaa erimittaisia reittejä kuntonsa ja intonsa mukaan.
» Lue lisää

17.06.2016 | Parisuhde
Parisuhdepatikointia Kuhasalossa
Lähde pariksi tunniksi retkeilemään ja pysähdy parisuhteesi kysymysten äärelle ke 14.9. klo 17.30-20.
» Lue lisää

04.04.2016 | Lapset
Päiväkerhotyö Joensuussa 50 vuotta
Joensuun, Pielisensuun ja Rantakylän seurakunnat juhlistavat 50-vuotista päiväkerhotyötä sunnuntaina 10.4.2016 klo 16 Rantakylän kirkossa. Seurakuntien päiväkerhotyö käynnistyi Joensuussa 21.3.1966, jolloin perustettiin kolme ensimmäistä seurakunnallista päiväkerhoa.
» Lue lisää

03.02.2016 | Musiikki
Lapset ja nuoret laulavat ja soittavat Yhteisvastuun hyväksi
Ensi sunnuntaina 7.2. avautuu tämän vuotinen Yhteisvastuukeräys. Avajaispäivän kunniaksi Pielisensuun kirkko täyttyy lasten ja nuorten sävelistä.
» Lue lisää

Tilaa Rss feed