www_perhemessu

Rantakylän seurakunta

elämässä läsnä - kohtaamme ja välitämme.

Tervetuloa Rantakylän seurakunnan etusivulle! Hienoa, kun olet kiinnostunut, mitä tämä kesä tuo tullessaan. Pianhan olemme jo tilanteessa, josta virsi 105 kauniisti kertoilee:

”Lehti puhkeaa jo puihin, valkoruusut aukeilee.
Lounatuuli hiljaisena Eedomista puhaltaa.”

Eipä ihme, että kerholaiset ja koululaiset riemuin kirmailevat retkillään Vaivion kurssikeskukseen, jonne myös riparilaiset heti kesäkuun alussa suuntaavat elämänsä seikkailuun.

Niin. Kesä todellakin on erityistä juhlien aikaa. Kasvu, ilo ja valo näkyy paitsi luonnossa, myös ihmismielessä. Joillekin eka luokka on takana ja toisille ojennetaan jo päästötodistuksia. Aherrus palkitaan, ja on koko kesä aikaa virvoittaa sieluaan auringon paisteessa, lämpimien vesien syleilyssä ja hyvien ystävien seurassa. Uusiakin tuttavuuksia voi solmia vaikkapa alakoululaisten lomakerhossa tai sunnuntaiaamujen messuissa - kirkossa keskellä kylää. Ja mikä olisikaan paremmin kohdallaan, kuin juhannuksen leppeä ilta Rantakylän kirkkopihassa.

Kirkkopihan pölkyillä voit kokea keskikesäisinä torstai-iltoina nostalgisia yhteislauluhetkiä. Eikä tässä vielä kaikki: läpi kesän voit kokea Utran kirkossa sunnuntai-iltaisin musiikillista nautintoa ja hartauden voimaannuttavia hetkiä.

Näillä virren sanoilla haluamme kutsua sinua tapahtumiimme ja toivottaa oikein siunattua kesää:

”Kesälinnut taivaan alla iloisina lentävät.
Sulaneella sydämellä laulaa toukomettiset.
Elämä ja autuus loistaa Herran seurakunnassa.”

Ajankohtaista

04.04.2016 | Lapset
Päiväkerhotyö Joensuussa 50 vuotta
Joensuun, Pielisensuun ja Rantakylän seurakunnat juhlistavat 50-vuotista päiväkerhotyötä sunnuntaina 10.4.2016 klo 16 Rantakylän kirkossa. Seurakuntien päiväkerhotyö käynnistyi Joensuussa 21.3.1966, jolloin perustettiin kolme ensimmäistä seurakunnallista päiväkerhoa.
» Lue lisää

25.02.2016 | Musiikki
Gospelfestivaalit myös ensi kesänä Joensuussa
Gospelfestivaalit pidetään Joensuussa myös ensi kesänä. Uusi yhdistys Joensuun Gospel ry toimii 12.-14.8. pidettävien juhlien järjestäjänä.
» Lue lisää

23.02.2016 | Retket, leirit ja matkat
Lähde mukaan matkalle pohjois-Thaimaahan
Rantakylän seurakunta järjestää marraskuussa tutustumismatkan Thaimaan pohjoisosien vuoristokylien kristittyjen elämään ja raamatunkäännöstyöhön.
» Lue lisää

Tilaa Rss feed