ra_joulu

Rantakylän seurakunta

elämässä läsnä - kohtaamme ja välitämme.

”Me odotamme Jeesusta, seimessä nukkuvaa.” (Virsi 13)

Adventtikynttilät syttyvät ja niiden valo lisääntyy joulun lähestyessä. Ensimmäisenä adventtina messussa laulamme ja huudamme ”Hoosianna!”. Toinen adventtisunnuntai muistuttaa tuomiosunnuntain tavoin siitä, miten aikojen lopulla Kristus kerran tulee kunniassaan. Kolmas adventtisunnuntai raivaa tietä Kuninkaalle Johannes Kastajan julistuksen voimalla. Neljäntenä adventtisunnuntaina luemme Raamatusta Marian ja Joosefin valmistautumisesta Jeesuksen syntymään.

Paaston aikana valmistaudumme, mutta samalla jo juhlimme seimeen syntyvää Kuningastamme. Monet Kauneimmat joululaulut -tilaisuudet Rantakylän ja Utran kirkoissa kutsuvat laulamaan yhdessä. Eri tilaisuuksissa ja konserteissa me lapsista vanhuksiin hiljennymme joulun sanoman äärelle.

Kun juhla koittaa, kaikki on valmiina. Jumala itse tekee juhlan puolestamme. Vaikka meidän valmistelumme ja valmistautumisemme saattavat jäädä kesken, Jumala itse kutsuu meidät seimen ääreen ihmettelemään, ylistämään ja kiittämään hänen suurta armoaan ja rakkauttaan.

Ajankohtaista

24.09.2015 | Musiikki
Veräjä etsii esiintyjiä musiikkinäytelmään
Veräjä etsii esiintyjiä ja avustajia uuteen musiikkinäytelmäänsä "12 kosketusta." Harjoitukset alkavat ma 28.9.
» Lue lisää

Tilaa Rss feed