kesa_etu
menu-banner_03

Ajankohtaista

16.07.2018 | Musiikki
Kitaran säveliä Utran kirkossa
Utran kirkon iltamusiikkisarja jatkuu kitaramusiikilla. Kitaristi Santeri Rautiainen konsertoi Utran kirkossa sunnuntaina 22.7. klo 18.
» Lue lisää

09.07.2018 | Ajankohtaista
Lisää soutajia etsinnässä Karelia-Soutuun
Karelia-Soutu soudetaan 24.-27.7. Lieksasta Joensuuhun, lisäsoutajia kaivataan vielä ajalle 25.-27.7. - ilmoittaudu mukaan!
» Lue lisää

09.07.2018 | Ajankohtaista
Saapas päivystää Ilosaarirock-viikonloppuna
Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän eritysnuorisotyö jalkautuu nuorten pariin rokkiviikonloppuna. Palveluoperaatio Saapas päivystää Ilosaarirock-festivaalin läheisyydessä 13.-15.7.2018.
» Lue lisää

04.07.2018 | Retket, leirit ja matkat
Yhteistuumin-leiri mielenterveyskuntoutujille syyskuussa
Ilmoittautuminen leirille ma 3.9. mennessä.
» Lue lisää

03.07.2018 | Musiikki
Lavrenchukin musiikkiperhe konsertoi Utrassa
Lavrenchukin muksikkalinen perhe esiintyy Utran iltamusiikkisarjassa Utran kirkossa sunnuntaina 8.7. klo 18. Lavrenchukit ovat musiikkiperhe, joka tunnetaan tasokkaista ja monipuolisista konserteistaan.
» Lue lisää

27.06.2018 | Ajankohtaista
Joensuun kirkko suljettu 27.-28.6
Joensuun kirkko on poikkeuksellisesti suljettu keskiviikkona 27.6. ja torstaina 28.6. Perjantaista lähtien kirkko on jälleen normaaliin tapaan auki päivittäin klo 11-19.
» Lue lisää

27.06.2018 | Ajankohtaista
Jokisunnuntaina soudetaan ja pyöräillään
Perinteistä Jokisunnuntai-tapahtumaa vietetään jälleen elokuussa Joensuussa. Sunnuntaina 19.8.2018 järjestettävä tapahtuman ohjelmassa ovat ekumeeninen pyhiinvaellussoutu, Jokisunnuntain jumalanpalvelus ja pyörävaellus.
» Lue lisää

18.05.2018 | Hautaus- ja puistopalvelut
Joensuun hautausmaalla vettä ei saada vielä kaikkialle
Kukkienkasteluvettä saa Joensuun hautausmaalla Ristinkappelilta, puutarhan työkeskukselta, Rauhankappelilta sekä uudelta alueelta. Vanhalla osalla odotetaan roudan sulamista.
» Lue lisää

Tilaa Rss feed

Tietosuoja

Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymä tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita.

Lisätietoja henkilörekistereistä, henkilötietojen käsittelystä sekä henkilörekistereitä koskevat tietosuojaselosteet ovat saatavilla Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän keskusrekisterissä sekä seurakunnantoimistoissa.

Oheisilla lomakkeilla on mahdollista mm. pyytää itseään koskevia tietoja sekä tietoa niiden käsittelystä. Lomakkeita on saatavissa myös seurakunnantoimistoista sekä keskusrekisteristä, joihin lomake tulee myös palauttaa.

Lomakkeet ovat pdf-muodossa, voit tallentaa lomakkeen ensin omiin tiedostoihisi ja täyttää sen omalta osaltasi, jonka jälkeen toimitat tulostetun ja allekirjoitetun version joko seurakunnantoimistoon tai keskusrekisteriin.